Rengasmyyjä, Raskaspari Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Euromaster-palvelupisteet Iisalmessa, Joensuussa, Mikkelissä, Kotkassa ja Kouvolassa ovat siirtyneet Raskaspari Oy:n operoitavaksi vuoden 2024 alusta lähtien. Raskaspari Oy on raskaan kaluston ammattilainen, jolla on vuosikymmenen kokemus kaluston huoltamisesta ja myynnistä sekä kattavista korjauspalveluista. Euromaster-toimipisteiden myötä toiminta on laajentunut myös henkilöautojen huoltoon ja rengasmyyntiin.

Haemme Iisalmen Euromaster-palvelupisteelle

RENGASMYYJÄÄ

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista myyjää henkilöautojen ja raskaan kaluston renkaiden myyntiin. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset aiempaa kokemusta renkaiden myynnistä tai vankkaa kokemusta renkaiden parissa työskentelystä sekä tuntemusta Iisalmen alueen asiakkaista. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen sekä tartut innolla uusiin haasteisiin.

Tarjoamme hyvät tuotteet, mielenkiintoiset työtehtävät sekä mukavat asiakkaat ja ammattitaitoisen tiimin tukemaan sinua työssäsi. Meillä on hyvät työsuhde-edut, kuten Smartum ja työsuhdepyörä. Pääset myös mukaan kehittämään Euromaster-toimipistettä Iisalmen mukavien työkavereiden kanssa. Hae jo tänään!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:petri.rasanen@euromaster.com