Kuorma-autonkuljettaja, MEWE Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi liikkuva työ huumorintajuisen ja ammattitaitoisen työporukan kanssa vaihtelevassa työympäristössä? Hae asiakas yritykseemme kuorma-autonkuljettajaksi!

Meistä:

LIIDI - Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna -23 perustettu pieni, mutta sitäkin ketterämpi henkilöstövuokrafirma, joka haluaa olla paras mahdollinen työnantaja ja tiimipelaaja yhdessä kanssasi, sekä kehitämme asiakas yritystemme liiketoimintaa vastuullisesti. Välitämme vuokratyövoimaa ja teemme suorarekrytointeja. Toimimme koko Suomen alueella, sekä kuulumme tilaajavastuu.fi -rekisteriin.

Sinusta:

Jos koet asiakaspalvelun omaksesi ja olet tiimipelaaja henkeen ja vereen, pääset loistamaan tässä työssä varmasti! Toivomme sinulta tämän lisäksi voimassa olevaa ADR (kpl) tavara pätevyyttä, hyvää fyysistä kuntoa ja osaamista aikatauluttaa ajot mahdollisimman tehokkaasti. Työturvallisuuden takaamiseksi edellytämme sujuvaa Suomen kielen taitoa, sekä voimassa olevia kuljettajankortteja.

Tarjoamme sinulle:

- liikkuvan ja monipuolisen työn
- laadukkaat työvälineet
- mahdollisuuden päästä oppimaan käytännönläheisiä taitoja
- Vähintään TES:n mukaisen palkkauksen / laskutus mahdollisuus

Tutustu meihin: www.liidi-hr.fi

TYÖHAKEMUKSET: meiju.patala@liidi-hr.fi sekä tero@liidi-hr.fi

Me liidiläiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme eri asiakasyritysten näyte- materiaali- ja lähettikuljetukset liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä niin tien päällä, kuin varastoissa, terminaaleissa, tuotantotiloissa ja myymälöissä, aina asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Yhden, kahden tai 100 työkaverin
kanssa.

Hae työpaikkaa osoitteesta