Työhön osallistuva työnjohtaja kiinteistöhuoltoon, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työhön osallistuva työnjohtaja kiinteistöhuoltoon (Tampere)

Asiakkaamme kaipaa joukkoonsa työhönosallistuvaa TYÖNJOHTAJAA kiinteistöhuoltotiimiin. Työnjohtajan tehtävänä on huolehtia toisen työnjohtajan kanssa siitä, että työ kentällä sujuu hyvin ja oikeilla resursseilla. Päävastuu tästä on päätoimisella työnjohtajalla, mutta kasvun myötä tarve on lisäavulle työnjohtoon. Kyseessä on kiinteistöhuoltoalan yritys, jonka toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen. Heille tärkeintä on luottamus sekä laatu.

Työtehtäviisi kuuluvat tiimin työn ohjaaminen ja itse työhön osallistuminen. Yritys hoitaa talvisin hiekoituksia, lumitöitä käsin sekä koneilla ja kesäisin nurmikon leikkuta sekä muuta ympäristöhuoltotyötä. Ympärivuotisesti yrityksellä on myös kiinteistöjen huoltotyötä. Olisi hienoa, jos voisit olla myös kiinteistöjen huoltotyön toimialueella jakamassa toisen vastuullisen henkilön kanssa vastuuta. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta myös päivystysvuorot ovat mahdollisia keskimäärin viiden viikon välein. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen. Palkkasi pohjautuu kiinteistöpalvelualan TES:iin ja se voisi olla esimerkiksi 3000€. Kuitenkin sovimme palkan aina yhdessä keskustellen.

Tarjoamme mm.
- kattavammat työterveyspalvelut heti käyttöösi
- työn vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
- vakituisen työsuhteen
- ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittyä omassa työssä

Hakemamme henkilö on kiinteistöhuollon tehtäviin motivoitunut henkilö, joka pystyy kantamaan myös työnjohdollista vastuuta. Aikaisempi kokemus työnjohdosta katsotaan eduksi. B-ajokortti vaaditaan, jotta voit tarvittaessa ajaa yrityksen autolla ja koneilla. Suomen kielen taito on välttämätön.

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, olisi mukava seuraavaksi kuulla sinusta!

Hae tehtävään rohkeasti linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/19826! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hae työpaikkaa osoitteesta