Pakettiautonkuljettaja kesätyö, Duolog Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme etsii kesäksi reipasta, asiakaspalvelun osaavaa ja tarkkaa kuljettajaa. Työtä tehdään pakettiautolla aamuvuoroissa klo 7-16 välillä, 8h päiviä. Työssäsi kuljetat pakettiautolla kirjapainotuotteita sekä toimistotarvikkeita ja noudat asiakkailta tekstiilejä pk-seudulla. Auton lähtöpaikka sijaitsee Vantaan ja Espoon rajalla kehä III:n varrella. Työ on nopeatempoista ja fyysistä, joten olethan oma-aloitteinen, hyväkäytöksinen ja sinulla on sujuva suomen kielen taito, laadukkaan asiakaspalvelun varmistamiseksi. Palkkaus AKT TES mukaisesti alkaen 14,87€/h.

Hyvällä hakijalla on B-ajokortti ja joustava asenne työntekoon. Työ alkaa heinäkuussa perehdytyksellä ja kestää alustavasti elokuun loppuun. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaina, joten laitathan hakemusta tulemaan pikaisesti, paikka täytetään heti sopivan kuljettajan löytyessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.duolog.fi/jobs/4439942-pakettiautonkuljettaja-kesatyo/a317c1e9-5998-4fc7-9b41-d5da6fe6c97e