Särmääjä / Laserkoneen käyttäjä, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme särmääjää ja laserkoneen käyttäjää.

Asiakkaamme etsii särmääjää ja laserkoneen käyttäjää vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyritys sijaitsee Helsingin Kivikonlaidalla. Työajat sijoittuvat pääosin arkisin 7.30-16.00 välille. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta särmäyksestä ja/tai laserkoneen käytöstä. Odotamme sinulta lisäksi tarkkaa ja huolellista työnjälkeä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Iida Vauhkala
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
iid.vauhkala@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/401652300