Palvelutiskimyyjä Lohjalle, Silver Senior Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Silver 50+ rekrytoi:

PALVELUTISKIMYYJÄ LOHJALLE

Haemme asiakasyrityksellemme Lohjalle asiakaskohtaamisista syttyvää palvelutiskimyyjää. Voit olla joko alan kokenut ammattilainen tai työnkuvasta muuten kiinnostunut luontainen asiakaspalvelija.

Menestyt tehtävässä, mikäli erinomainen asiakaspalvelu on sinulle sydämenasia ja sinulle on jo kertynyt kokemusta elintarvikemyymälässä työskentelystä. Sinulla on raaka-aine ja ruoka tuntemusta, olet tarkka, huolellinen ja oma-aloitteinen. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomen kielellä, muut kielet ovat ehdoton plussa.

Asiakasyrityksessämme pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä, pääset tekemään laadukasta ja vastuullista työtä sekä sinulle taataan kunnon perehdytys uuteen tehtävääsi.

Työ on säännöllistä osa-aikatyötä (20-37,5h/vko), jota tehdään päivä-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa. Työsuhteessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Työ alkavat sopimuksen mukaan. Voit hakea avointa paikkaa Silverin verkkosivuilla osoitteessa https://silversenior.fi/tyonhakijoille/ https://silversenior.fi/tyonhakijoille/%C2%A0

ONNISTU KOKEMUKSELLA!

Silver on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut 50+ -ikäisten ammattilaisten työllistämiseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://silversenior.likeit.fi/apply/4072570