CNC-koneistaja Ouluun, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme etsii tiimiinsä uutta vahvistusta nimikkeellä

CNC-koneistaja Ouluun

Haemme tekijää monipuolisiin koneistajan tehtäviin. Pääset työstämään erilaisia ja erikokoisia metalliosia sekä yksittäiskappaleina, että pidempinä sarjoina.

Arvostamme kokemusta samankaltaisista tehtävistä, sekä alalle soveltuvaa koulutustaustaa. Eduksesi katsomme jonkin ohjauksen tuntemuksen, sekä aktiivisen ja toimeen tarttuvan työotteen. Ohjelmointiosaaminen tai jonkinlainen kosketuspinta siihen on plussaa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn kotimaisessa, vakavaraisessa asiakasyrityksessämme. Pääset työskentelemään asiakasyrityksemme innostavan ja kannustavan tiimin tuella monipuolisella ja modernilla konekannalla.

Työstä maksamme osaamistasi vastaavan palkan, joten kerrothan meille palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on hyvä hetki jättää hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan tekijän löydyttyä

Kesto: Pitkäkestoinen

Sijainti: Oulu

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3436707-cnc-koneistaja-ouluun