Ajoneuvo-osaaja Pohjanmaan alueelle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ajoneuvoalalla toimivalle asiakasyrityksellemme toiminnan vahvan kasvun tueksi tiiminvahvistusta nimikkeellä

Ajoneuvo-osaaja Pohjanmaan alueelle

Tehtävänkuva

Pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten henkilö- ja hyötyajoneuvojen asennustyön parissa, eikä raskaampikaan kalusto tule olemaan sinulle vieras työstettävä. Tehtävä voi sisältää paitsi määräaikaishuoltoja, niin myös vianhakua, korjaustyötä ja tarvittaessa vaikkapa varustelua. Tehtävä voi sisältää tarpeen mukaan myös hitsaustyötä.

Millaista henkilöä etsimme?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat vahvaa työkokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä, ja suoriudut niistä jo itsenäisesti. Arvostamme mahdollisimman monipuolista osaamista ajoneuvoalalta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa. Oli useamman vuoden työkokemuksesi kertynyt sitten mekaanikon, varustelijan, tai vaikkapa päälirakenteiden valmistamisen parista, kuulemme sinusta mielellämme!

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme pitkäaikaisen työn mielenkiintoisessa ja toiminnan kasvuun tähtäävässä asiakasyrityksessämme. Asiakasyrityksellämme on jo pitkät perinteet erilaisten ajoneuvoasennusten parista, ja saatkin tehtävään tueksesi asiakasyrityksemme innostavan ja kannustavan moniosaajatiimin.

Kiinnostuitko?

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää CV:si ja hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme! Maksamme työpanoksestasi kokemustasi vastaavan palkan, joten avaathan meille osaamistasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeella.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Pohjanmaan alue

Työaika: Kokoaikainen

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3730617-ajoneuvo-osaaja-pohjanmaan-alueelle