Kiinteistönhoitaja, Tilapalvelut-liikelaitos, Esp, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua. Sinulla on kokemusta kiinteistönhoidon työtehtävistä, osaat ajaa työkoneita ja sinulla on talotekniikan tuntemusta etenkin lämmityksen ja ilmanvaihdon osalta.

Työpaikan nimi: Tilapalvelut/ palvelutuotanto/ Espoon keskuksen alue
Työaika: 38,25h/vko, kello 7-
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys (esim. vähintään 3 vuotta alan työkokemusta).

Tehtävässä edellytetään: Voimassa olevaa B-ajokorttia ja autoa käytössäsi. Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä tiimityöskentelyyn, positiivisuutta ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi arvostamme kiinteistönhoidossa käytettävien koneiden ajotaitoa, kiinteistötekniikan ja -automatiikan hyvää osaamista sekä tietotekniikan hallintaa ja perusohjelmistojen käytön osaamista.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/""
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-102-24/fi_FI