Myymäläpäällikkö /Myymälänhoitaja, Kicks Kosmetikkedjan Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KICKS vahvistaa asemaansa Suomessa ja avaa odotetun lippulaivamyymälän Helsinkiin Aleksanterinkadulle.

Haemme nyt kauneudenalan parhaalle näköalapaikalle valovoimaista myymäläpäällikköä, joka ammattimaisesti ja innostuneesti johtaa Suomen upeinta lippulaivamyymälää.

Hakemamme myymäläpäällikkö on aidosti kiinnostunut tehtävästään, innostunut tuotteistamme, innokas tuloksen tekijä ja joka esimerkillään ohjaa myyntiä sekä myymälän nopeasti muuttuvaa työympäristöä. Myymäläpäällikkömme kannustavat aktiivisesti työntekijöitänsä saavuttamaan asetetut tavoitteet ja kehittymään ammatillisesti työssään.

Päätehtäväsi lippulaivamyymälän myymäläpäällikkönä on ohjata myymälän päivittäistä toimintaa ammattimaisesti yhdessä oman Sales Leaderisi kanssa olemalla henkilökunnallesi esikuva ja esimerkki. Ohjaat tiimiäsi kannustavasti tarjoamaan asiakkaillemme miellyttävän ja elämyksellisen ostokokemuksen. Sinulla on tarvittavat valmiudet ohjata tiimisi sille asetettuihin tavoitteisiin.

Myymäläpäällikkönä vastaat kehityskeskusteluista, tiimipalavereista sekä henkilökohtaisista tavoite- ja tuloskeskusteluista. Vastaat myymälän operatiivisesta toiminnasta sekä kampanjoiden ja esillepanojen toteuttamisesta kampanjasuunnitelman mukaisesti. Vastaat myymäläsi tulostavoitteista, tunnusluvuista ja budjetista. Pidät aktiivisesti yhteyttä sidosryhmiin ja varmistat yhteistyön sujuvuuden sekä yhteisten tavoitteiden saavuttamisen.

Työskentelet itse aktiivisesti myynnin parissa, ohjaat ja kannustat henkilökuntaasi. Varmistat, että asiakkaamme kohtaavat aina motivoituneen ja palveluhaluisen asiantuntijan, jolla on erinomainen tuotetuntemus sekä halu ylittää asiakkaiden odotukset.

Työvuorot mukautuvat kaupan alan aukioloaikoihin, joten työajat sijoittuvat vaihtelevasti päiviin, iltoihin ja viikonloppuihin.

Olet etsimämme henkilö, jos

- Olet asiakas- ja tulossuuntautunut
- Pystyt itsenäiseen ja yrittäjämäiseen työskentelyyn
- Työskentelet tiiviissä yhteistyössä henkilökuntasi kanssa
- Innostut uusista ilmiöistä ja haluat olla mukana kehittämässä yritystämme
- Viihdyt ihmisten parissa ja pidät asiakaspalvelusta
- Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja positiivinen asenne
- Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä sekä näyttöä tuloksellisesta johtamisesta
- Sinulla on kauneudenalan koulutus
- Sujuva englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden:

- Olla mukana KICKS:in ainutlaatuisessa kasvutarinassa
- Olla mukana avaamassa ja johtamassa Suomen ensimmäistä lippulaivamyymälää
- Johtaa ja kehittää työntekijöitä sekä itseäsi esihenkilönä
- KICKS:n kattavat henkilöstöedut

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Työn aloitus elokuu 2024. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan.
Haku päättyy sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa area manager Sirpa Rajala puh. 040 678 2933 keskiviikkona 15.5. klo 15-16 ja perjantaina 17.5. klo 8-9.

Uskomme KICKSissä tasa-arvoon, osallisuuteen ja moninaisuuteen ja tiedämme, että erilaiset kokemukset vievät meitä eteenpäin. Siksi suhtaudumme myönteisesti kaikkien sukupuolten hakijoihin, joilla on erilainen tausta ja elämänkokemus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.kicks.fi/jobs/4175174-myymalapaallikko-aleksanterinkadulle-avattavaan-kicks-lippulaivamyymalaan