Henkilöstösuunnittelija, Ylöjärven kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä etsimämme henkilöstösuunnittelija, joka solahtaa osaavaan joukkoomme?
Tervetuloa meille suurenmoisen arjen tekijäksi!

Henkilöstösuunnittelijana pääset hyödyntämään osaamistasi esihenkilöiden ja johdon tukena erilaisissa palvelussuhdekysymyksissä ja henkilöstöasioiden kehittämis- ja ohjaustehtävissä. Henkilöstösuunnittelijan tehtävään kuuluu mm. henkilöstön perehdyttämisen ja osaamisen kehittämisen koordinointi, henkilöstöasioiden valmistelu päätöksentekoa varten, virka- ja työehtosopimusten täytäntöönpanoon ja tulkintaa liittyvät tehtävät, uudelleensijoitusprosessien koordinointi, sisäinen viestintä ja ohjeistusten laadinta, henkilöstötunnuslukujen raportointi sekä esihenkilöiden kouluttaminen palvelussuhdeasioissa.

Henkilöstösuunnittelijana toimit henkilöstöjohtajan alaisuudessa osana henkilöstöpalveluiden tiimiä, johon kuuluvat lisäksesi työsuojelupäällikkö, sovellusasiantuntija, kaksi henkilöstösihteeriä, palkkakirjanpitäjä ja kaksi palkkasihteeriä. Tehtävä on hieno mahdollisuus vahvistaa omaa hr-osaamistasi käytännössä, sillä tehtävässä pääset näkemään monipuolisesti henkilöstöhallinnon työtä koko kaupungin tasolla.

Henkilöstösuunnittelijan kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme työkokemusta ja näyttöjä vastaavista tehtävistä sekä kokemusta julkishallinnosta. Menestyt tehtävässä, mikäli olet oma-aloitteinen, omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kykenet itsenäiseen harkintaan. Kirjallinen ja suullinen ilmaisutaitosi on sujuvaa ja työskentelet luontevasti erilaisilla sähköisillä alustoilla.

Tarjoamme sinulle työtäsi tukevan työyhteisön, modernit työvälineet ja työhuoneen Ylöjärven viihtyisältä kaupungintalolta. Henkilöstön hyvinvointia tuemme Epassin (170 €) kulttuuri- ja liikuntaetuudella, kaupungin liikuntapaikkojen edullisella käytöllä, yksikkökohtaisella tyhy-rahalla sekä hyvillä työterveyshuollon palveluilla. Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön ja työaika on järjestetty liukuvana, joten työ tarjoaa myös tässä suhteessa joustavuutta.

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa kuntarekry.fi maanantaihin 27.5.2024 klo 15.00 mennessä. Haastattelut järjestetään alustavan suunnitelman mukaan 7.6.2024. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimen tehtäväkohtainen palkka on palvelussuhteen alkaessa 3773,86 euroa kuukaudessa. Vakituisen toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ylöjärven kaupunki on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/YLO-01-1-24/fi_FI