Arnolds kahvilayrittäjä, Ketjufi Yrittäjärekrytointipalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen ensimmäinen amerikkalaistyylinen leipomokahvilaketju, Arnolds, aloitti toimintansa vuonna 1991. Arnolds on saanut arvostusta pitkäjänteisestä työstään ja palkittu Vuoden Franchisingketju -palkinnolla vuosina 1999 ja 2011.

Kahvilat sijaitsevat kauppakeskusten vilinässä keskeisillä paikoilla ja jokaista Arnoldsia luotsaa itsenäinen yrittäjä. Tuotteiden mausta tai korkealaatuisista raaka-aineista ei tingitä. Arnolds-kahviloissa tarjotaan vain taatusti tuoreita, ensiluokkaisia tuotteita reippaan ja asiantuntevan palvelun kera.

Arnolds-yrittäjä työskentelee itse toimipisteessä, esimerkkiä muulle henkilöstölle omalla toiminnallaan näyttäen. Tärkeintä on halu ja kyky toimia konseptin mukaisesti osana Arnolds-perhettä.

Aiempi yrittäjäkokemus ei ole välttämätön, yhteistyökyky ja elämänmyönteinen asenne merkitsevät enemmän. Mahdollisesta ravintola-alan kokemuksesta on varmasti hyötyä.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä: Ketju.fi / Peter de Jong, 020 730 7490, rekrytointi@ketju.fi.
Lisätietoa: https://ketju.fi/fi/ketju/202/arnolds-bakery-coffee-shop

www.ketju.fi - sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. Ketju.fi tarjoaa ketjuyrittäjyydestä kiinnostuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ketju.fi/fi/ketju/202/arnolds-bakery-coffee-shop