Logistiikkatyöntekijä Meira Novalle, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä varastossa, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus olla mukana kehittämässä työympäristöä? Haluatko kuulua kannustavaan, positiiviseen ja aikaansaavaan työyhteisöön, jossa ahkerasti ja laadukkaasti tehdystä työstä palkitaan aidosti?

Avoinna on nyt työpaikkoja asiakkaallemme Meira Novalle Tuusulaan erilaisiin logistiikkatehtäviin. Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan kevään aikana ja etsimme työntekijöitä pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Parasta on se, että sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta logistiikasta, vaan me huolehdimme, että pääset perehtymään tehtäviin kokeneen logistiikkatyöntekijän ohjauksessa ja taltioimaan tästä opit itsenäiseen työskentelyyn. Toki aiemmasta varastokokemuksesta on hyötyä.

Työssä tulet tekemään elintarvikkeiden puheohjattua keräilyä jalkaisin tai matalakeräysvaunua hyödyntäen. Tehtävissä tuotteet kerätään rullakoihin, joten tuotteiden asettelu on sinulle helppoa. Puheohjattua keräilyä löytyy niin varaston lämpimältä kuin viileältäkin puolelta, jossa lämpötila on noin 4 astetta. Olethan siis valmis työskentelemään myös viileällä puolella. Muita varaston mahdollisia työtehtäviä ovat esimerkiksi lähettämö- ja tehdastyöskentely. Työtä tehdään pääsääntöisin aamu- ja iltavuoroissa klo 06-14 ja 14-22. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan muokkaamaan työajat sinulle sopivaksi yhdessä yhdyshenkilömme kanssa.

Kuten aiemmin mainittu, niin emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta, mutta haluamme joukkoon työntekijöitä, joilla on aito motivaatio tehdä töitä mukavassa porukassa. Työyhteisö Meira Novalla on täynnä hyviä tyyppejä ja tätä joukkoa haluamme vahvistaa. Käytössä on myös kannustepalkkausjärjestelmä, joten pääset korkeampiin ansioihin hyvällä asenteella ja suoriutumisella.

Mikäli tämä kuulosti mieleiseltä ja haluat päästä vaikuttamaan ansioihisi omalla työpanoksellasi, niin hae jo tänään! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6630ec4f91c756001d405bd6