Myymäläpäällikkö, Lindex Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko luontainen esimies, rakastat muotia ja haluat saada asiakkaat tuntemaan olonsa mahdollisimman hyväksi? Haluatko olla osa yritystä, joka edistää naisten voimaannuttamista ja inspiroimista? Haemme myymäläpäällikköä Jyväskylän myymäläämme.

Roolisi tiimissämme.

Myymäläpäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti myymälän toiminnasta. Huolehdit päivittäisistä tehtävistä ja varmistat, että myymäläkonseptia toteutetaan. Lisäksi kehität myymälän toimintaa, pidät sen tuottavana ja olet avainasemassa Lindexin kasvun kannalta. Olet vastuussa budjetista, henkilöstöstä, työympäristöstä ja turvallisuudesta. Tärkein tehtäväsi on johtaa omaa tiimiäsi ja yhdessä heidän kanssaan saada asiakkaamme tuntemaan olonsa mahdollisimman hyväksi.

Tämä on vakituinen työsuhde ja keskimääräinen viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kuulostaako tämä sinulta?

Uskomme sinun olevan aktiivinen ja bisneshenkinen henkilö, jolla on hyvät viestintä- ja esimiestaidot. Johdat omalla esimerkilläsi - rakastat muotia, osaat laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja asetat asiakkaan aina etusijalle. Osaat luonnostaan motivoida, kehittää ja valmentaa tiimiäsi niin, että saatte aikaan parhaat tulokset.

Viihdyt vauhdikkaassa ja nopeatempoisessa työympäristössä, missä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja oppia uutta. Itsensä johtaminen ja itsensä aktiivinen kehittäminen sekä palautteen antaminen ja vastaanottaminen ovat sinulle mieluisia asioita. Olet kiinnostunut digitaalisista työkaluista ja siitä, miten ne voivat tukea sinua ja kollegoitasi myymälässä. Uskot yhteenkuuluvuuteen ja sinua motivoi mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Tämäkin luultavasti kuulostaa sinulta:

- Sinulla on aiempaa esimieskokemusta (2-4 vuotta) ja kaupan alan tuntemusta
- Olet kauppiashenkinen ja työmotivaatiosi on vahva.
- Hallitset hyvin suomen ja englannin kielen.
- Käytät sujuvasti digitaalisia työkaluja

Me olemme Lindex.

Kasvava maailmanlaajuinen muotiyritys Ruotsista. Haluamme voimaannuttaa ja inspiroida naisia kaikkialla. Se on meidän korkea päämäärämme yhtiönä. Olemme omistautuneita naisille, kestävälle kehitykselle ja asiakkaille, ja se vaikuttaa kaikkeen toimintaamme. Keskitymme näihin asioihin matkamme jokaisessa vaiheessa. Tällä matkalla pyrimme globaaliksi, brändijohtoiseksi ja kestävää kehitystä edistäväksi muotiyritykseksi, jossa digitaalisuus on luonnollinen osa kaikkea toimintaamme.

Lindexissä ihmiset ovat kaiken toimintamme perusta. Olemme kuin suuri perhe, jonka arvot auttavat meitä kasvamaan. Ja me uskomme asioiden tekemiseen yhdessä. Kaksi on enemmän kuin yksi, joten yhdessä saamme enemmän aikaan. Jos ajattelet samoin, sovimme luultavasti hyvin yhteen.

Vaikuttaako hyvältä ja haluat olla mukana matkallamme?

Hae paikkaa jo tänään, sillä haluamme tutustua sinuun pian paremmin. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä. Etsimme innokkaasti sopivaa henkilöä tiimiimme, joten käymme hakemuksia läpi koko hakuajan. Tämä tarkoittaa, että saatamme lopettaa hakuprosessin ennen määritettyä päättymispäivää. Haluamme pitää asiat yksinkertaisina, joten hae paikkaa verkossa (ei sähköpostitse).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://about.lindex.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat/?job=3342769