Myymälämyyjä, kokoaikainen, Stark Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Päällimmäisenä meillä on halu auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Rakennustarvikeyritys Stark on palvellut suomalaisia rakentajia jo vuodesta 1868. Starklaisia on noin 1100 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme sekä verkkokauppa palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta www.stark-suomi.fi. Stark on osa Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia.

Stark Kuopio hakee myymälämyyjää vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ja sinulla on vahva kiinnostus rakennusalaa kohtaan? Hae meille Starkille! Kanssamme pääset osaksi rakentamisen, remontoinnin ja asumisen maailmaa. Meillä on selkeä tähtäin ja selkeä suunta - Olemme reilusti rakentajan asialla.

Myymälässä palvellaan sekä rakentamisen ammattilaisia että kuluttaja-asiakkaitamme. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu- ja kassatyö, hyllytys ja järjestely sekä kuormien purku. Arvostamme rakennustarviketuntemusta ja näppäryyttä ohjelmistojen käytössä, kassaosaamista ja kokemusta sävytyskoneiden käytöstä

Stark on luotettava ja vastuullinen työnantaja, jonka arvot reiluus, intohimo ja ammattiylpeys kertovat siitä, mikä työntekijöitämme yhdistää ja millaista toimintakulttuuria haluamme luoda. Haluamme rakentaa parempaa huomista yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa ja olemme sitoutuneet YK:n 1,5 asteen ilmastotavoitteeseen. Meillä saat mukavat työkaverit ja reilun työyhteisön tuen - ja tietysti myös henkilöstön ostoedut heti käyttöösi.

Kysy siis lisää ja hae heti, sillä alamme käsitellä hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Tiedustelut

myymäläesimies Tero Korhonen puh. 040 7527995 tai email tero.t.korhonen@stark-suomi.fi tai

yksikönpäällikkö Ismo Koski puh. 040 359 2639 tai email ismo.koski@stark-suomi.fi

Hae tehtävää viimeistään 17.5.2024
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://yritys.stark-suomi.fi/toihin-meille/avoimet-tyopaikat