Liikennemyymälätyöntekijä Kokkolan ABC:lle, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pysyykö kauhat ja kattilat käsissä? Hallitsetko myös asiakaspalvelun? Oletko innokas oppimaan uutta ja kehittymään todelliseksi moniosaajaksi energisessä työympäristössä? Jos vastasit kyllä, jatkathan lukemista!

Haemme Kokkolan ABC liikenneasemalle monitaitoista ja motivoitunutta sekä hyvän asenteen omaavaa työntekijää. Työn pääpaino on keittiötehtävissä mutta työhön kuuluu myös kassatyöskentely, salin siisteyden ylläpito sekä monet muut liikenneaseman monipuoliset työtehtävät. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaisesti maanantaista sunnuntaihin.

Hakemamme työntekijä on joustava ja tehokas multitaskaaja - eli hallitsee monipuoliset työtehtävät. Kaikkea ei toki tarvitse osata heti vaan tehtäviin perehdytetään. Tärkeintä on hyvä asenne ja aito halu oppia ja kehittyä.

Työ edellyttää hygieniapassia, terveydentilatodistusta sekä mahdollisuutta työskennellä joustavasti niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin.

Tehtävään valitun kanssa työsopimus solmitaan Baronan kanssa. Tunteja on tarjolla 20-30h/vko. Palkkaus tehtävässä on kaupan TES:in mukainen, kokemuksesi ja osaamisesi huomioiden. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Jos siis koet olevasi oikea henkilö tähän tehtävään, jätäthän hakemuksesi heti, sillä haastattelemme jo hakuajalla ja valinnat tehdään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä!

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/662b4b6fe2c6a4001db490fe