Myyjä, Kotkan Garderobi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä meidän tiimimme puuttuva palanen? VILA Sellon tiimi etsii joukkoonsa uutta jäsentä. Etsimämme henkilö on reipas, iloinen sekä ulospäinsuuntautunut hyvä tyyppi! Arvostamme joustavuutta, kokemusta työelämästä, myynnistä ja tavoitteista. Aikaisempi kokemus myyntityöstä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Saat monipuolista kokemusta muodin parissa työskentelystä, myyntityöstä, somesisällöntuottamisesta ja verkkokaupan käyttämisestä. Lisäksi pääset osaksi huikeaa, energistä ja innostavaa työyhteisöä.

Tarjolla on vähintään 5 h/viikko, tarpeen mukaan töitä on tarjolla enemmänkin. Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi ja työajat ovat vaihtelevia. Palkkaus on TES:n mukainen.

Kotkan Garderobi oy on vuonna 2000 perustettu yritys, joka luotsaa tällä hetkellä kahtatoista VILA myymälää ympäri Suomea. Voit tutustu myymälämme verkkokauppaan www.vilaisoomena.fi ja seurata meitä myös Instagramissa @vila_sello.

Me VILAssa rakastamme muotia, uuden oppimista, elämää ja ennen kaikkea myyntityötä! Meitä yhdistää positiivinen ajattelutapa ja periksiantamattomuus. Olemme energisiä ja innostavia. Asiakkaiden stailaus ja tekemisen meininki kuvastaa jokapäiväistä työtämme. Tiimityöskentely ja yhdessä tekeminen on asioita joihin uskomme. Tunneäly, aito kiinnostus ihmisiä kohtaan ja halu auttaa vievät meitä eteenpäin kohti onnistumisia. Löysitkö itsesi näistä? Haluaisitko kuulua joukkoomme? Jos vastasit KYLLÄ, laita hakemusta tulemaan myymäläpäälliköllemme Piialle osoitteeseen vifin340119@bestseller.com. Jos haluat erottua joukosta, laita lisäksi lyhyt videotervehdys itsestäsi Whatsappiin numeroon 050 449 3135.

Aloitamme käymään hakemuksia läpi lähiaikoina, joten laitathan hakemusta tulemaan mahdollisimman pian. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:vifin340119@bestseller.com