Palkintotyöntekijä/myyjä, Palkintotukku-Kääty Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olet etsimämme henkilö, jos olet reipas ja toimeen tarttuva sekä sosiaalinen ja ystävällinen, innokas uusien asioiden omaksuja ja omaat hyvän äidinkielen kirjallisen ja suullisen taidon. Työhön ei vaadita koulutusta, ainoastaan oikeaa asennetta työtä ja asiakkaita kohtaan. Työt opit helposti tekemällä, ja saat aina tarvittaessa apua työkavereilta.

Työtehtäviisi kuuluu mm. kaiverrusta tietokoneohjatuilla kaiverruskoneilla, palkintojen käsittelyä ja pakkaamista, asiakaspalvelua myymälässä, puhelimitse ja sähköpostitse, tilausten kirjaamista toiminnanohjausjärjestelmään sekä mahdollisesti muita vaihtelevia toimistotehtäviä ja satunnaista kuormien purkua. Suomen kielen lisäksi pystyt palvelemaan asiakkaita tarvittaessa myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mukavan työpaikan, monipuoliset työtehtävät, parhaat työkaverit ja kivat asiakkaat. Työsuhde alkaa 1.6.2024 ja loppuu 31.5.2025. Työn aloituksesta voidaan myös sopia joustavasti. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 9-17. Meillä on pieni, lämminhenkinen työyhteisö, johon etsimme sopivaa täydennystä. Jos haluat työskennellä kanssamme, osana palkitsemisalan johtavaa kokonaisuutta, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 6.5.2024 mennessä rekryt@palkintotukku.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Sonja Hakkarainen-Degerman 09 728 7330.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekryt@palkintotukku.fi