Myymäläpäällikkö, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko second hand -maailman edelläkävijä, joka rakastaa myyntityötä ja asiakaspalvelua? Onko sinulla kokemusta esihenkilötyöstä ja pystyt ohjaamaan tiimiä kohti huippusuorituksia hektisessäkin ympäristössä? Omaatko vahvaa visuaalista osaamista sekä innovatiivisuutta toimipisteen liiketoiminnan kehittämiseksi?

Relove etsii myymäläpäällikköä second hand -liikkeeseen Helsinkiin. Jos jaat arvomme vastuullisuudesta, elämyksellisyydestä ja lempeydestä, hae mukaan asiantuntevaan tiimiimme! Relove on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ja vastuullisia elämyksiä kaikille aisteille.

Tehtävässäsi second hand -liikkeen myymäläpäällikkönä keskityt motivoimaan, innostamaan ja johtamaan esimerkilläsi tiimiäsi kohti huipputuloksia. Asiakaspalvelu- ja myyntityön ohessa vastaat muun muassa työvuorosuunnittelusta, rekrytoinnista, myynnin ja hinnoittelun kehityksestä, päivittäisten toimintojen tehokkuudesta sekä laadukkaan asiakaspalvelun ylläpitämisestä. Työskentelet tiiviisti eri sidosryhmien kanssa. Liikkeen kahvilatoiminnot eivät ole vastuullasi. Tulet menestymään työssä, mikäli nautit haasteista, kiinnität huomiota yksityiskohtiin ja rakastat uuden luomista!

Odotamme sinulta kokemusta myynnin ja tiimin johtamisesta, kykyä ratkaista ongelmia ja tehdä päätöksiä. Luksustuotteiden tuntemus lasketaan ehdottomasti eduksesi. Toivomme, että sinulta löytyy energistä ja ihmisläheistä otetta työhön, tehokasta myyntihenkisyyttä, erinomaisia tiimityötaitoja sekä joustavaa asennetta yllättäviinkin tilanteisiin. Hyvä kielitaito suomeksi ja englanniksi on välttämätöntä hallitaksesi asiakaspalvelu- ja esihenkilötyön sekä Reloven käyttämät eri järjestelmät.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn nopeasti kehittyvässä ympäristössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja kukoistaa sydämellisessä työyhteisössä. Näiden päälle saat vielä Reloven tarjoamat työterveysedut sekä alennukset kahvilatuotteista ja kierrätyspalveluistamme.

Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen (37,5h/vko)

Työajat: Työvuorot sijoittuvat kaikkiin myymälän aukioloaikoihin kaikkina viikonpäivinä

Palkka: Kaupan TES + vastuulisä / sopimuksen mukaan

Aloitus: Mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan

Jos tämä kuulostaa juuri sinunlaiseltasi työltä, hae mukaan joukkoomme mahdollisimman pian oheisen linkin kautta! Tietoturvasyistä emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin aikana, joten toimithan nopeasti! Haku sulkeutuu tiistaina 7.5. tai heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haun rekrytoinnista vastaa Barona, mutta valittu henkilö solmii työsopimuksen yhdessä Reloven kanssa. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastattelun muodossa.

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä - tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66277a8cf86d3c001f4eeb7e