Projektipäällikkö, Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kehittämishankkeeseen - Kasvun paikka - Investointeja Kainuuseen määräaikaiseen työsuhteeseen 1.5.2024-30.11.2025 projektipäällikköä. Työaika on 100 %.

Hankkeessa edistetään Kainuun investointeja luomalla uusia liiketoimintamahdollisuuksia, lisäämällä työpaikkoja ja uudistamalla taloutta aluetalouden hyväksi. Toimenpiteisiin kuuluu investointiaihioiden jalostaminen, materiaalien tuottaminen investointimanuaaleihin, yhteistoimintamallin selkiyttäminen ja sitoutuminen sekä investointistrategian edistäminen. Kajaanin ammattikorkeakoulu toimii hankkeen hallinnoijana yhteistyössä Kainuun kuntien ja Kainuun liiton kanssa.

Etsimme motivoitunutta ja innostunutta projektipäällikköä, joka vastaa hankkeen toteuttamisesta ja sen eri toimenpiteiden koordinoinnista ja hallinnasta. Työskentelet aktiivisesti eri sidosryhmien kanssa ja osallistut aktiivisesti tiedotus- ja markkinointitoimenpiteisiin sekä verkostoitumiseen niin alueellisesti kuin valtakunnallisesti.

Hankkeen toimenpiteet:

1) Maakunnallisen investointistrategian edistäminen - tavoitteena on konkretisoida investointistrategiassa mainittu yhteistoimintamalli ja selkeyttää eri alueellisten toimijoiden roolit, tavoitteet, vastuut ja sitoutuminen yhteistyöhön. Tavoitteena on myös vakiinnuttaa tämä yhteistoimintamalli pysyväksi toiminnaksi.

2) Kuntakohtaisten investointien edistäminen - tavoitteena on käynnistää investointistrategian mukaiset suunnitelmat, niiden koordinointi ja tuki sekä kehittää tarvittavia perusvalmiuksia investointien edistämistyön laadukkaaseen toteuttamiseen.

3) Lisäksi tavoitteena on järjestää investoijavierailuja Kainuuseen, jotka johtavat aiesopimuksiin tai vastaaviin investointeihin johtaviin jatkotoimenpiteisiin.

Hankkeen hallinnoijana toimii Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy tehden tiivistä yhteistyötä koko Kainuun alueella. Työpiste sijaitsee Kajaanin ammattikorkeakoululla, mutta mahdollistamme joustavan etätyön tekemisen. Tehtävä edellyttää liikkumista maakunnan alueella.

Kajaanin Ammattikorkeakoulu noudattaa palkkauksessa työehtosopimuksen SIVISTA mukaista palkkausta. Palkkauksessa otetaan huomioon työntekijän pääasiallisen tehtävän mukaisen työn vaativuus ja työkokemus.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

- Kokemusta hankkeiden johtamisesta

- Strategisen suunnittelun taitoja

- Kokemusta erilaisista investoinneista sekä julkisista hankinnoista ja kilpailutuksista

- Kykyä kehittää ja toteuttaa toimenpiteitä maakunnallisen investointistrategian edistämiseksi

- Hyvää suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa

- Itsenäistä työotetta ja laajojen kokonaisuuksien hallitsemista

- Verkostoyhteistyötaitoja

Lisäksi arvostamme:

Maakunnan tuntemusta

Hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja

Laaja-alaista talousosaamista

Hae tehtävää viimeistään 5.5.2024 klo 16 mennessä.

Hanke on Euroopan Unionin osarahoittama.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/598703/fi_FI