Autojen sisäänostaja, Hämeenlinna, JARMO RINTA-JOUPPI OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vaihtoautojen suuren kysynnän johdosta, etsimme Hämeenlinnaan omatoimista ja aikaansaavaa autojen sisäänostajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vahvistamaan yrityksemme ostotoiminnan tehokkuutta.

Työaikasi on arkisin joustavasti klo 8-18 välillä 37,5 tuntia viikossa. Työpaikkasi sijaitsee Hämeenlinnan myymälässämme.

Tässä tehtävässä tulet vastaamaan autojen ostamisesta yksityisiltä, yrityksiltä ja eri huutokauppaportaaleista.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet tuloksista motivoitunut autoalan ammattilainen tai nouseva kyky, joka oppii helposti uutta. Kiinnostus autoja ja alaa kohtaan katsotaan perusedellytykseksi. Lisäksi omaat hyvät tietotekniset taidot ja suomen kielen lisäksi myös ruotsin kieli luonnistuu hyvällä tasolla.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Työpaikan yhdestä maamme suurimmasta autoliikeketjusta

- Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön, joka tekee töitä tosissaan, mutta hymyssä suin

- Mielenkiintoisen työn ostamisen parissa ja reilut työkaverit

- Motivoivan ja kilpailukykyisen palkkauksen

- Vakavaraisen yhtiön edut

Kiinnostuitko? Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Jätä meille hakemus linkin kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Sähköpostiin tulleita hakemuksia emme käsittele.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Harri Paavola. Hänet tavoitat arkisin klo 10-18 ensisijaisesti sähköpostitse harri.paavola@rintajouppi.fi tai puhelimitse numerosta 040 548 0700.

Toimi nopeasti ja täytä hakemus! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy 12.5.2024.

Jarmo Rinta-Jouppi Oy on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista. Vuonna 1987 perustettu ketju on erikoistunut sekä käytettyjen, että uusien autojen, sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin. J. Rinta-Joupilla on yhteensä 19. toimipistettä ja se työllistää noin 300 automyynnin asiantuntijaa, vuosimyynnin ollessa yli 20 000 ajoneuvoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.rintajouppi.fi/jobs/4045450-autojen-sisaanostaja-hameenlinna