Automyyjä Mikkeliin, Callamed Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rinta-Joupin Autoliike on yksi Suomen suurimmista autokauppaketjuista, joka on tehnyt rehtiä autokauppaa jo vuodesta 1953 lähtien. Heillä on 28 toimipistettä ja palvelevat asiakkaita Espoosta Rovaniemelle. Kaikkiin valikoimansa yli 4 000 ajoneuvoon voi tutustua osoitteessa rinta-jouppi.com. He edustavat 5 henkilö- ja pakettiautomerkkiä sekä 8 matkailuajoneuvomerkkiä. Yli 30 000 ajoneuvoa myydään vuosittain, ja heidän ammattitaitoinen huoltoverkostonsa palvelee asiakkaita 11 paikkakunnalla. Liikevaihto on noin 500 miljoonaa euroa vuodessa, ja he työllistävät yli 600 henkilöä.

Etsimme Mikkeliin Rinta-Joupin Autoliikkeeseen aktiivista Automyyjää sekä osto- että myyntitehtäviin.

Älä huoli, vaikka et olisi aiemmin työskennellyt automyynnin parissa - tärkeämpää kuin kokemus on hyvä asenteesi ja halusi oppia ja kehittyä jopa Suomen parhaaksi automyyjäksi.

Pääset osaksi koko kansan autokauppaa sekä huipputiimiä, jossa asiakas on aina etusijalla. Lisäksi saat mahdollisuuden ostaa käytettyjä ajoneuvoja kaikkiin myymälöihimme ympäri Suomen. Työskentelemme tiiviisti yhdessä varmistaaksemme sujuvan ja joustavan toiminnan. Rinta-Joupilla arvostetaan työpanostasi, ja hyvällä myyjällä on mahdollisuus huippuansioihin!

Tarjoamme sinulle:
 vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
 kannustavan palkkamallin
 kattavat henkilöstöedut, jotka sisältävät muun muassa puhelin-, liikunta- ja ateriaedut
 esihenkilön ja työkaverit, jotka ovat valmiita tukemaan sinua menestymään

Toivomme sinulta:
 aktiivista, positiivista ja energistä asennetta
 innokkuutta kehittyä automyynnin mestariksi
 kykyä palvella asiakkaita monipuolisesti eri väyliä hyödyntäen
 innovatiivisuutta ja rohkeutta ottaa haasteita vastaan

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi viimeistään 5.5.2024 mennessä oheisen linkin kautta. Hakemuksia alamme käsittelemään jo hakuajalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Valittu henkilö työllistyy suoraan Rinta-Joupin Autoliikkeen palvelukseen.

Lisätietoja:
Go On Mikkelin
Taru Ursin
asiakkuuspäällikkö
taru.ursin@go-on.fi
040 758 3487 (arkisin klo 8-16)

Palkka:
Automyyjän palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta (1000 €) + Osto- ja myyntiprovisiosta. Provisiokattoa ei ole - mitä enemmän myyt, sitä enemmän ansaitset!

Rinta-Joupin Mikkelin toimipisteeseen pääset virtuaalisesti tutustumaan oheisesta linkistä: Rinta-Joupin Autoliike Mikkeli (rvn-consulting.fi)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://go-on.likeit.fi/apply/210008410