Marketing Specialist, Oy Husqvarna Ab, Adecco Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Palkkaus: 3200€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TYÖTEHTÄVÄ

Marketing Specialist-roolissa työskentelet osana kahden henkilön paikallista markkinointitiimiä jalkauttaen Eurooppatason markkinointisuunnitelmaa ja strategiaa Suomessa. Vastaat metsä- ja puutarhateollisuuden tuotteiden markkinoinnista kuluttajille sekä ammattilaisille tehden tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässä raportoit Euroopan Markkinointijohtajalle. Tehtävä sijoittuu arkipäiville toimistotyöaikoihin ja viikkotyötunteja kertyy 37,5 h/vko. Työtä tehdään hybridi-työmallilla osittain Vantaalla sijaitsevalta toimistolta.

Marketing Specialist-tehtävässä rekrytoidut Oy Husqvarna Ab:n kirjoille. Työsuhde alkaa kesäkuun 2024 alussa ja työsuhde on alkuun noin vuoden määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Jatko on kuitenkin mahdollinen.

Marketing Specialist-roolissa tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
-Tukea markkinoinnin suunnittelua ja toteuttaa digitaalisen markkinoinnin strategiaa kaikissa Husqvarnan kanavissa (verkkosivustot, uutiskirjeet, sosiaalinen media, tapahtumanhallinta)
-Tiivis yhteistyö mediatoimistojen kanssa
-Eri kampanjoiden toteuttaminen suunnittelusta lähtien
-Vastuu markkinointisuunnitelmasta ja budjetoinnista tiiviissä yhteistyössä Euroopan keskusmarkkinointitiimin kanssa
-Markkinointimateriaalien kääntäminen, jälkiäänitys ja tekstitys sekä erilaisten esiintymisten organisointi ja toteutus
-Esitteiden suomenkielisten versioiden graafinen valmistelu ja oikoluku, tarjousten pyytäminen ja valmistus
-Yrityksen verkkosivujen päivittäminen, oikoluku ja sisällöntuottaminen sekä markkinointimateriaalin jakaminen
-Kuukausittaisen markkinointikirjeen päivittäminen lokaalin tarpeen mukaan ja sen lähettäminen
-Sidosryhmien tiedottaminen kuukausikirjeen muodossa ja aina tarvittaessa
-Varmistaa, että oikea brändiviesti välittyy kaikissa kanavissa konsernin ohjeen mukaisesti

MITÄ TARJOAMME

Tarjolla on monipuolinen ja vastuullinen tehtävä globaalin yrityksen modernissa ympäristössä. Asiantuntevien kollegoiden tuki ja mielenkiintoiset tehtävät. Palkka määräytyy kokemuksen mukaan alkaen 3200 €/kk, mutta haluamme kuulla toiveesi palkan suhteen. Saat myös käyttöösi mm. seuraavat työsuhde-edut:
-Lounas ja Virike-etu
-Puhelimen luontaisetuna

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä noin 3-5 vuotta. Vahvaa osaamista eri sidosryhmien kanssa työskentelystä sekä kykyä kehittää ja implementoida markkinointisuunnitelmia. Kokemusta menestyksekkäästä projektinjohtamisesta ja kykyä viedä samanaikaisesti useampia asioita eteenpäin. Sinulla on myös erinomainen suomen ja englannin kielen taito niin suullisesti kuin kirjallisesti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Henkilönä olet erinomainen tiimityöskentelijä, selkeä kommunikoija sekä joustava. Viet asioita maaliin määrätietoisesti ja yhteistyössä muiden kanssa. Tartut yksityiskohtiin ja viihdyt tehtävässä, jossa mikään päivä ei ole samanlainen.

YRITYKSESTÄ

Oy Husqvarna Ab on osa maailmanlaajuista Husqvarna-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista metsä-, puisto- ja puutarhakäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden valmistajista. Oy Husqvarna Ab maahantuo ja markkinoi tuotteita mm. Husqvarna- ja Gardena-tuotemerkeillä. Liikevaihto oli vuonna 2020 55 miljoonaa euroa. Työntekijöitä Oy Husqvarna Ab:ssa on 40 ja jälleenmyyjiä Suomessa yhteensä noin tuhat. Löydät yrityksestä lisää osoitteesta www.husqvarna.com.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 12.05.2024 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä rekrytoinnista vastaavaan Senior HR-konsulttiin Adeccolla:

Anniina Nyholm 040 682 2644, anniina.nyholm@adecco.fi

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
Marketing Specialist, Forest & Garden, Markkinointi, Vantaa, Oy Husqvarna Ab, Adecco
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=d580f94e8449549ca9986eee115d92e5&jobboardsource=MOL