Asiakkuuspäällikkö, Wulff Ergonomia, Varsinais-Su, Rekrytointitalli Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Parempi maailma - työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan - sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Vastuullisempi, viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun. Meiltä löydät mm. hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta, työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja ja ratkaisuja etäkohtaamisiin. Selkeänä kotimaisena markkinajohtajana kehitämme tarjontaamme jatkuvasti ja tarjoamme Taloustutkimuksen mukaan alan parasta asiakaspalvelua. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää wulff.fi

Wulff -Yhtiöt Oyj:n työpiste-ergonomiaosaamista edustaa Wulff Ergonomia. Yritykset kiinnittävät jatkuvasti enemmän huomiota työpiste-ergonomiaan ja se näkyy myös Wulff Ergonomian vahvoissa myyntituloksissa. Sen lisäksi, että pidämme asiakkaistamme huolta, pidämme huolta myös omista työntekijöistämme ja se näkyy: keskimäärin Wulff Ergonomian myyjä on ollut yhtiön palveluksessa yli kymmenen vuotta. Katso meistä lisää: www.wulffergonomia.fi

Tule tekemään parempaa maailmaa työpaikka kerrallaan Wulff Ergonomian kanssa!

Etsimme nyt uutta ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ toimimaan Varsinais-Suomen myyntialueella!

Voit olla työurasi alkuvaiheessa, jonkin verran myyntitaustaa omaava tai jo enemmän kokemusta kartuttanut henkilö. Ergonomian tuntemuksesta jo etukäteen on toki hyötyä, mutta ennen muuta etsimme henkilöä, joka ymmärtää asiakasta ja osaa myydä.

Mitä ratkaisuja tarjoat asiakkaille?

Yritykset panostavat yhä enemmän henkilökuntaan ja työskentelyergonomiaan. Wulff Ergonomialla on paljon yksinmyyntioikeustuotteita, kotimaisia Avainlipputuotteita sekä ratkaisuja, joilla pystytään vaikuttamaan positiivisesti yksittäisen työntekijän elämänlaatuun ja sitä kautta myös asiakasyrityksen tuottavuuteen.

Millaista työsi meillä on?

Hankit uusia asiakkaita ja kehität toimintaa nykyisten asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme helppoutta ja sujuvuutta asiakkaidemme hankintoihin henkilökohtaisella, asiantuntevalla ja paikallisella palvelulla.

Olet:

- Aktiivinen. Valtaosan asiakastapaamisistasi sovit itse. Asiakastapaamisia myyjillämme on viikkotasolla kymmeniä.

- Hyvä ihmistuntija. Osaat lukea toista ihmistä ja osoittaa asiakkaalle, mitä konkreettista hyötyä tuotteemme ja palvelumme hänelle tarjoavat.

- Klousaaja. Asiakastapaamisen tavoite on aina tehdä kauppa tapaamisen päätteeksi.

- Yrittäjämäisellä, itsenäisellä otteella varustettu. Työpäiväsi aikana tapaat asiakkaita heidän luonaan.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työpaikan ja itsenäisen työnkuvan. Rakennat aikataulusi itse, asiakastapaamistesi mukaan.

- Mahdollisuuden kehittyä huippuluokan myyjäksi Wulff Akatemiassa, omassa myynnin valmennusohjelmassamme. Työssäsi voit kehittyä huipuksi yhdessä ammattilaisten kanssa, saat työhösi tukea esimieheltäsi ja valmentajiltamme.

- Mielenkiintoisen ja myyvän tuotepaletin. Wulff Ergonomialla on paljon yksinmyyntioikeustuotteita.

- Mahdollisuuden korkeaan palkkatasoon.

- Välineet, koulutuksen, mahdollisuudet menestyä ja vastuuta ja vapautta päättää, miten työsi teet.

Työ on vakituinen ja edellyttää ajokorttia; auton saat tarvittaessa yritykseltä. Palkkausmallimme on provisiopohjainen. Työn sisäänajovaiheessa (6kk) saat takuupalkan. Maksamme luonnollisesti myös kulukorvaukset ja tarjoamme lisänä kannustavan bonusjärjestelmän. Myyjillämme on vakiintuneet ja vakaat ansiot - ja Wulffilla on monta esimerkkiä siitä, että myös huippuansioille on hyvä mahdollisuus päästä.

Rekrytoinnin alkuvaihetta Wulffin kanssa hoitaa rekrytointikonsultti Tina Dahlgren Rekrytointitallista. Täytä hakemuksesi Rekrytointitallin järjestelmässä. Hakuaika on auki 12.5.2024 asti, mutta olethan nopea, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mahdollisiin tiedusteluihin rekrytointiprosessista ja työtehtävästä vastaa Rekrytointitallin Tina Dahlgren maanantaisin ja tiistaisin klo 10-14 numerossa 040 554 2130, tina.dahlgren@rekrytointitalli.fi. Yksityiskohtaisempiin kysymyksiin työtehtävästä vastaa tuleva esihenkilösi Joakim Hlavaty 040 560 1973.

Avainsanat: B2B, myynti, ergonomia, asiakkuuspäällikkö, account manager
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/asiakkuuspaallikko-wulff-ergonomia-varsinais-suomi/mWPO4N