Tekninen myyjä - Dunlop Hiflex Oy, ValtaGroup Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme Dunlop Hiflex Oy:lle teknistä myyjää Pirkkalaan

Asiakkaamme Dunlop Hiflex Oy on osa italialaista Alfagomma-konsernia, joka on maailman johtavia hydrauliikka- ja teollisuusletkujen sekä liitinten valmistajia ja jakelijoita. Yrityksen tuotanto- ja varastointikeskus Pirkkalassa valmistaa hydrauliikkaletku-, matalapaineletku-, kokometalliletku- ja putkiasennelmia teollisuuden ja koneenrakennuksen vaativiin tarpeisiin. Dunlop Hiflex Oy:n omaa tuotevalikoimaa täydentävät lisäksi muiden alan johtavien valmistajien toimittamat tuotteet hydrauliikan, pneumatiikan ja prosessiteollisuustuotteiden osa-alueilla. Tuotteiden jakelusta Suomessa ja Virossa vastaavat Dunlop Hiflex Oy:n 15 omaa noutomyymälää yhdessä Dunlop Hiflex Partner -jälleenmyyjäverkoston kanssa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2023 oli 32,7 milj. euroa.

Tehtävän sisältö ja vaatimukset

Teknisenä myyjänä työskentelet Pirkkalan logistiikkakeskuksessa ja myyt hydrauliikka-ja pneumatiikka-alan tuotteita asiakkaille. Teknisenä myyjänä tärkeimpiin ammatillisiin ominaisuuksiisi kuuluu, että olet perillä tuotteista, mitä myydään. Tehtävässä menestyminen edellyttää näin ollen alan tuotetuntemusta ja aikaisempaa työkokemusta tuotteiden parissa työskentelystä.

Pystyt vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin ja ratkomaan ongelmia. Osaat palvella asiakkaita asiantuntevasti ja vakuuttavasti, sekä kertoa tuotteiden hyödyistä ja ominaisuuksista peilaten asiakkaan tarpeisiin. Hyvä tuotetuntemus mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden räätälöinnin asiakkaan tarpeiden mukaan. Teknisen myyjän on siis tärkeää jatkuvasti päivittää ja ylläpitää tuotetuntemustaan (työnantajan tuella) pysyäkseen ajan hermolla alan kehityksestä ja uusista innovaatioista - tämä auttaa sinua herättämään luottamusta asiakkaissa ja kollegoissa.

Teknisenä myyjänä sinulta odotetaan myyntihenkisyyttä ja aitoa motivaatiota myyntityötä kohtaan. Motivaatio ja into myyntiä kohtaan auttaa sinua pysymään fokuksessa vastoinkäymisistä huolimatta! Ymmärrät asiakkaan haasteita ja osaat tarjota keskustelujen pohjalta ratkaisuja ongelmiin. Hyvä asiakassuhteen rakentaminen ja ylläpitäminen vaatii kykyä asettua toisen asemaan, ja vaikka haluatkin saada myyntiä aikaiseksi, osaat nähdä tilanteessa myös asiakkaan puolen. Olet järjestelmällinen, tunnollinen ja priorisointikykyinen ihminen ja käytät työssäsi sujuvasti erilaisia järjestelmiä, joiden avulla dokumentoit ja raportoit työsi tuloksia.

Mitä sinä saat?

Dunlop Hiflexillä on pitkä historia jo vuodesta 1969 ja yrityksen kasvutarina on upea. Pääset työntekijäksi alan luotetulle ja menestyneelle toimijalle kansainväliseen ympäristöön. Pääset työskentelemään moderneihin ja viihtyisiin toimitiloihin Pirkkalan logistiikkakeskukseen. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on arjessa lähin esihenkilö Pirkkalassa sekä laaja alan ammattilaisista koostuva tiimi. Työ on vakituinen ja kokoaikainen, arkisin klo 8-16. Palkkaus määräytyy tehtävän luonteen ja osaamisen mukaan.

Mitäs nyt?

Nyt olisi mainio paikka auki! Lähetä rohkeasti hakemus ja liitä mukaan myös CV:si.

ValtaGroup toimii Dunlop Hiflexin rekrytointikumppanina ja käsittelee saapuvat työhakemukset ja ensimmäisen vaiheen haastattelut. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, olehan yhteydessä ValtaGroupissa Hannele Könnömäkeen, p. 044 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtagroup.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2538&jbid=8#login_form