Myymälämyyjä DNA Kauppa Riihimäki ja Hyvinkää, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haussa tuloshakuinen ja tavoitteellinen myyntityö? Huippua! Meillä on paikka juuri sinulle. Olet sitten kokenut myyntitykki tai tulevaisuuden lupaus, niin meillä pääset kehittymään myynnin parissa ja haastamaan itseäsi kilpailuhenkisessä työporukassa.

Millainen on meidän DNA Kauppa?

Olemme ylpeitä sitä, että meillä kaikki saavat olla yksilöitä. Asiakaskohtaamisissa saavat näkyä henkilökohtaiset vahvuutemme. Haluamme jättää henkilökohtaisella palvelulla aidon muistijäljen DNA:sta ja kannamme vastuun jokaisesta asiakkaastamme. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta inspiroivampaa, tuottavampaa ja viihdyttävämpää. Jatkuva kehittymishalu auttaa meitä omaksumaan uutta tietoa mutkattomasti. Perusolemuksemme on aina reipas ja valpas, paiskimme hommia pilke silmäkulmassa. Huolehdimme kaikki omalta osaltamme positiivisesta työilmapiiristä niin oman tiimin, kuin asiakkaidenkin parissa. Meillä on töissä hauskaa ja se saa näkyä myös asiakkaillemme!

Miten me palvelemme ja myymme?

Olemme myymälässä asiakasta varten ja siksi otammekin jokaisen myymälään saapuvan asiakkaan heti osaavaan otteeseemme. Huolehdimme, että asiakastamme palvellaan kokonaisvaltaisesti, kaikki DNA:n palvelut ja tuotteet huomioiden. Osaamme puhua asioista asiakaslähtöisesti ja ymmärrettävästi, käymme asiakkaalle merkittävät tekniset asiat tarvittavalla tasolla läpi ja huolehdimme että asiakas ymmärtää, mitä hän on ostanut. Kauppa on siis tinkimätön tavoitteemme, mutta se on kuitenkin aina aidon, huolellisen ja asiantuntevan palvelun lopputulos. Samalla ajatuksella kohtaamme asiakkaita myös chat-palvelussa ja nostamme nettiasiakkaiden ostokokemuksen aivan uudelle tasolle.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset yllättämään asiakkaamme persoonallisella, asiantuntevalla ja ratkaisukeskeisellä palvelullasi. Saat myös mahdollisuuden jatkuvaan henkilökohtaiseen kehittymiseen innostuneessa porukassa. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen (30-37,5h/vko) työpaikan sekä ison yrityksen hyvät etenemismahdollisuudet. Koeajan jälkeen saat vielä käyttöösi puhelin-, liikunta- ja työsuhdepyöräedut!

Meillä tienataan keskimäärin 2700€/kk!

Palkkaasi pääset vaikuttamaan omalla työlläsi. Tehtävässä on pohjapalkka, jonka päälle maksamme myyntiprovisiota omien myyntien mukaan. Ansaitset kuitenkin aina vähintään ICT TES:n mukaisen takuupalkan 12,79€/h. Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot. Vuoden 2023 keskituntiansio myyjillä on 18€ tunnissa. Meillä tienataan siis keskimäärin 2700€ palkkaa kuukaudessa ja ahkerimmat myyntitykit tekevät vielä huomattavasti enemmän.

Koulutamme sinut tehtävään. Timanttinen asenne ja halu menestyä myyjänä riittää!

Innostuitko? Laita hakemus sisään pikaisesti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä ja tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot.

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä - tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66260a6822ba26001e74aaa8