Baarimyyjä (kesätyö), Kuopio, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt monipuolisesti eritasoisia baarimyyjiä tulevalle kesälle. Tehtävässä työskentelet erityyppisissä asiakasyrityksissämme. Tehtävät määräytyvät tapahtumien ja aiemman kokemuksesi mukaan ja kaiken tasoisille osaajille on ehdottomasti käyttöä. Työssäsi työskentelet anniskelu- ja tarjoilutehtävissä sekä osaat toimia tiskin takana. Sinulta luonnistuu erityyppiset juomasekoitukset, hanajuomien kaato sekä tunnet alkoholin tarjoiluun liittyvät anniskelumääräykset. Olet luonteeltasi aurinkoinen ja palveluhenkinen. Työ saattaa olla ajoittain kiireistä, joten hyvä paineensietokyky on myös eduksesi. Tehtävässä vaaditaan hygienia- ja anniskelupassia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla keikkaluonteisesti sekä pidempiaikaisesti. Sopimus on räätälöitävissä juuri sinun näköiseksi, joten työtunteja on tarjolla moneen eri elämäntilanteeseen soveltuen! Kerro hakemuskessasi minkälaiset työajat sopivat sinun tilanteeseesi parhaiten. Tarjolla on loistava tilaisuus päästä osaksi ravintolatyön monipuolista kenttää, jossa samalla pääset kartuttamaan arvokasta kokemusta alalta. Täytä hakemus ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi lisää.

Tarjoamme sinulle:

Työn, jonka määrään ja ajankohtaan pääset itse vaikuttamaan
      Mukavat työkaverit ja monipuolisen työnkuvan
      Kattavan perehdytyksen työhösi

Toivomme sinulta:

Täysi-ikäisyyttä sekä anniskelupassia ja hygieniapassia
      Aikaisempaa kokemusta alan työtehtävistä
      Paineensietokykyä sekä hyvää palveluasennetta

Sopisiko tämä työ sinun kesäsi suunnitelmiin? Jätä hakemuksesi sivuillemme ja kerro itsestäsi lisää!

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/770133