Myyjä palvelutiskille (30h/vko) K-Citymarket Pilk, Kesko Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kauppamme K-Citymarket Pilkko on maakunnan suurin K-ruokakauppa. Meidät tunnetaan laajasta valikoimasta, laadusta ja hyvästä asiakaspalvelusta.

Haemme nyt osaavaan porukkaamme myyjää palvelutiskiin.

Nautitko asiakaspalvelusta ja työskentelystä ruuan parissa?

Palvelutiskissämme tehtäviisi kuuluu vaihtelevasti lihan- ja kalankäsittelyä, palvelutiskin esillepanon rakentamista sekä asiakaspalvelua. Meillä valmistetaan myös kaupan oman keittiön tuotteita, esimerkiksi pitsoja, patonkeja sekä grillituotteita. Haluamme tarjota asiakkaillemme ruokaratkaisuja arkeen sekä juhlaan.

Sinulla voi olla jo kokemusta kaupan alalta ja ehkä olet jo konkari palvelutiskillä, toisaalta voit olla myös uutukainen tälle alalle. Kokemus palvelutiski- tai muusta ruoka-/ravintola-alan työstä on plussaa, mutta ennen kaikkea haemme joukkoomme motivoitunutta tyyppiä; kyllä ne muut asiat sitten tekemällä oppii.

Odotamme sinulta:

- iloista ja hyväntahtoista asiakaspalveluasennetta
 - kiinnostusta ruokaan ja ruuanlaittoon
 - tarmokasta ja joustavaa työotetta
 - joukkuepelaajan taitoa ja tahtoa
 - vastuunottokykyä
 - mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina
 - hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen, keskimäärin 30 viikkotunnin monipuolisen ja vastuullisen työn
 - mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
 - perehdytystä ja koulutusta erityisesti palvelutiskityöhön
 - K-ryhmän henkilökuntaedut
 - kaupan työehtosopimuksen mukaiset palvelussuhteen ehdot ja palkkauksen

Myyjänämme työskentelet K-kauppiasyrittäjien palveluksessa. Se tarkoittaa, että työllämme on vahva K-ryhmän tausta ja sen lisäksi meidän oma yrityksemme toimii paikallisesti ja ketterästi, ihmisen kokoisena työpaikkana. Kaupassamme sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää etulinjassa asiakaskokemusta sekä itseäsi kaupan alan ammattilaisena. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 8.5.2024 otsikolla Työhakemus palvelutiski osoitteeseen sari.kupiainen@citymarket.fi. Jos haluat jutella työstä lisää, voit soittaa 050 656 67 Sarille. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan mittaan ja teemme valinnan heti sopivan hakijan osuessa kohdalle. Käytämme kuuden kuukauden koeaikaa, kun täytämme vakituisia tehtäviämme. Koeajan puitteissa luonnollisesti haluamme tehdä sinuun mahdollisimman hyvän vaikutuksen työpaikkana ja toivomme, että puolestasi valloitat meidät työntekijänä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/233318/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer