Yritysmyyntivastaava, Broman Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Oulun Vasaraperän Motonet - tavaratalon AD Varaosamaailmaan

YRITYSMYYNTIVASTAAVAA
Mitä työ pitää sisällään?
Yritysmyyntivastaavana johdat yksikkösi yritysmyyntiä operatiivisella tasolla. Vastaat toiminnan tuloksesta ja kehittämisestä sekä tiimistäsi.

Merkittävänä osana työtäsi on toimia innostavana ja esimerkillisenä esihenkilönä tiimillesi. Toimit esihenkilönä yksikön kenttä- ja yritysmyyjille. Teet töitä muun muassa näiden asioiden parissa: tiimin johtaminen, rekrytoinnit, perehdytys, sisäinen tiedotus, kilpailukykyisyys, työsuojelu sekä -turvallisuus.

Tehtävässäsi vastaat yhteistyösuhteista eri asiakasryhmiin, rakennat uusia asiakassuhteita ja olet vahvasti mukana päivittäisessä myyntityössä. Työpöydälläsi pyörii ostolaskujen tarkastamista, budjetointia, raportointia ja erilaisia sopimuksia. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu tiimin toiminnan koordinointia sekä asiakaskäynneistä huolehtimista.

Roolissasi toimit tavaratalon johtotiimin jäsenenä, osallistuen tavaratalon johtamiseen yhdessä muiden esihenkilöiden sekä päälliköiden kanssa. Tämä näkyy arjessasi esim. johtotiimin palavereina sekä talon johto- että kehitystoimintana. Omana lähiesihenkilönäsi toimii tavaratalopäällikkö.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen

Palkkaus kaupan työehtosopimuksen mukaan

Uudessa yritysmyyntivastaavassa arvostamme:

- Arvojemme mukaista asiakaspalveluhenkisyyttä

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä autoalan osaamista

- Aikaisempaa kokemusta esihenkilötehtävistä ja yritysmyynnistä

- Joustavuutta, organisointi-, paineensieto- sekä yhteistyökykyä

- Korjaamolaitteiden ja autokorjaamotoiminnan tuntemus luetaan eduksi

TOP 5
syytä valita meidät työnantajaksi:
Menestyvä työpaikka - Meillä menee hyvin! Työskennellessäsi meillä pysyt alan kehityksen kärjessä ja saat itsellesi vakavaraisen sekä luotettavan työnantajan.

Jatkuvasti kehittyvä työympäristö - Eteenpäin meneminen on meille tärkeää ja siksi kehitysaskeleita otetaan sitä mukaan, kun kehitettävää löydetään. Uudistuminen on toimintamme pohja ja se on viety arvoihimme saakka.

Mahdollisuus kehittää itseäsi - Työssä kehittyminen on meillä ehdoton kunnia-asia! Jokainen meillä saa edellytykset kehittyä omassa työssään niin sisäisten kuin ulkoistenkin koulutusten parissa. Erityisesti panostamme lähijohtamiseen, johon koulutamme ja opastamme henkilöstöä mm. omien esihenkilö- ja päällikkövalmennusten kautta.

Avulias ja ammattitaitoinen työtiimi - Ketään ei jätetä yksin, vaan yhdessä tekemällä päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulemaan. Meillä on kasassa huipputiimi, vaikka mekin kaikki olemme vain ihmisiä.

Työn ja vapaan tasapaino - Kotiin saa ja pitääkin lähteä!

Rekrytoinnin aikataulu
Rekrytointiprosessissa edetään jo hakuaikana, joten hakemuksen kanssa ei kannata turhaan aikailla. Haastattelut aloitetaan sopivien kandidaattien myötä ja valinta tehdään oikean henkilön löydyttyä.

Hae viimeistään 12.5.2024

Haluatko sinä haastatella meitä?
Heräsikö kysymyksiä? Tai haluat muuten vain vaihtaa ajatuksia? Sehän passaa!

Tavaratalopäällikkö Janne Niskanen auttaa sinua mielellään. Jannen tavoitat puhelimitse numerosta +358-40-3190221 (tel:+358-40-3190221) arkisin klo 8-16.

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi. Jos työ ei ole sinua itseäsi varten, niin vinkkaa siitä henkilölle, kenet ilmoitukselta tunnistit ja hae itse johonkin muuhun tehtävään! Täältä (https://rekry.bromangroup.fi/jobs)kaikkiin avoimiin työpaikkoihin.

Hae mukaan meidän tiimiin!

Broman Group -konserni on autojen ja moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä työkalujen, veneily- ja kalastustarvikkeiden, kodin ja vapaa-ajan tuotteiden myyntiin erikoistunut konserni.

www.bromangroup.fi (http://www.bromangroup.fi/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.bromangroup.fi/jobs/3910276-yritysmyyntivastaava