Ohjaaja (perhe- ja äitiysvapaan sijaisuus), Lastensuojelupalvelut Nummenlinna Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lastensuojelupalvelut Nummenlinna Oy on perheomisteinen yritys ja tarjonnut lastensuojelun sijaishuollon palveluita vuodesta 2011. Yksikkömme Pienryhmäkoti Nummenlinna Tuusulan Kellokoskella ja Pienryhmäkoti Sofianna Järvenpäässä toimivat perustason laitosluvilla tarjoten pitkäaikaishoitoa kodikkaassa toimintaympäristössä kouluikäisille lapsille ja nuorille.

Haemme sosiaali-tai terveysalan AMK-tutkinnon, tai ammatillisen tutkinnon omaavaa henkilöä ohjaajan työhön Pienryhmäkoti Sofiannaan perhe- ja äitiysvapaan sijaisuuteen 15.8.2024-31.7.2025.

Toivomme työntekijältä hyvää tilannetajua, joustavuutta ja lämminsydämisyyttä. Arvostamme aktiivisuutta lasten/nuorten vapaa-ajantoimintoihin osallistumisessa, pitkäjänteisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä niin tiimityöhön kuin myös itsenäiseen päätöksentekoon. Hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky työskennellä eri yhteistyötahojen kanssa ovat ensiarvoisen tärkeitä taitoja.

Työhön kuuluu lasten asioista ja arjen sujumisesta huolehtiminen, kasvatus ja ohjaus sekä normaalit kodinhoitoon liittyvät työt kuten siivous ja ruuanlaitto. Omaohjaajuus ja yksilöllinen työskentely ovat tärkeässä roolissa pienryhmäkodissamme.

Toivomme aikaisempaa kokemusta lastensuojelun kentällä työskentelystä. Toimintaympäristön tuntemus ja ymmärrys sekä yhteistyö lapsen läheisten kanssa ovat ensiarvoisen tärkeitä seikkoja, jotta sijaishuolto olisi kuntouttavaa ja perheen jälleenyhdistämiseen tai onnistuneeseen itsenäistymiseen tähtäävää. Mikäli et vielä omaa vankkaa työkokemusta sijaishuollosta tai lastensuojelusta mutta sinulla on vaadittava koulutus ja olet aidosti kiinnostunut sijaishuollossa asuvien lasten hoidosta, kasvatuksesta ja toimintaympäristön ymmärtämisestä, mielellämme kuljemme vierelläsi matkalla kohti uuden oppimista.

Valintaa tehdessämme luemme myös eduksi neuropsykiatrian tuntemuksen ja erityisosaamisen.

Työn ja jaksamisen tueksi meillä on yksikkökohtainen, säännöllinen (1krt/kk) työnohjaus ja tiimipäivät, ePassi, yhteiset koulutukset, kehittämispäivät ja tyhy-toiminta sekä Mehiläisen työterveyspalvelut (sis. hammashoidon). Työvuorosuunnittelussa otamme huomioon erityistoiveet vapaiden ja työvuorojen järjestelyn suhteen.

Mahdollisuus tehdä halutessasi myös kaksivuorotyötä.

Työtiimissämme arvostamme avointa, keskustelevaa ilmapiiriä ja yhteen hiileen puhaltamista. Mikäli kiinnostuit ohjaajan työstä pienryhmäkodissamme, laitathan hakemuksen/olethan yhteydessä, niin jutellaan lisää!

Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@nummenlinna.fi