Moniosaaja kosmetiikka-alan verkkokauppaan, Arctic International Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme motivoitunutta ja yrittäjähenkistä henkilöä liittymään tiimiimme Sotkamossa. Jos olet innostunut verkkokaupan toiminnasta, kosmetiikan maailmasta ja kaupallisesta toiminnasta, saatat olla etsimämme henkilö. Työssäsi osallistut tarvittaessa myös tuotannon ja verkkokaupan muihin tehtäviin.

Odotamme sinulta:
Ymmärrystä tilaustenhallinnasta, lähetyksistä ja varastosaldojen hallinnasta
Hyviä IT-taitoja
Asiakaspalvelukokemusta
Kykyä kommunikoida suomeksi ja englanniksi

Edellytykset:
Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun
Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky työskennellä monipuolisessa ympäristössä
Reipas ja yrittäjähenkinen asenne, valmius tarttua erilaisiin tehtäviin
B-Ajokortti

Tarjoamme:
Mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan
Mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta alalla
Mukavan ja motivoituneen työyhteisön tuen

Lisäksi arvostamme seuraavia seikkoja osaamisessa:
Kokemus uusien tuotteiden suunnittelusta ja kehittämisestä. Taito tuoda innovatiivisia ideoita tuotteisiin ja reseptiikkaan. Raaka-aineiden tuntemus: Ymmärrys käytettävistä raaka-aineista, niiden ominaisuuksista, turvallisuudesta ja kestävyydestä. Tietämys erilaisista öljyistä, uutteista ja muista ainesosista, jotka ovat yleisiä parta- ja ihonhoitotuotteissa. Ymmärrys vähittäiskauppojen toiminnasta. Valmis osaaja ei tarvitse olla, halu oppia ja toimeen tarttuva asenne riittää. Työhön perehdytetään hyvin.
Työ on osa-aikainen, n. 20-30 tuntia viikossa, työntekijän osaamisen ja toivomuksen mukaan. Sopimuksen mukaan mahdollisuus myös kokopäivätyöhön.

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksestamme ja olet valmis tarttumaan haasteeseen, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi henkilöstöpäällikkö Minja Heikkiselle osoitteeseen minja.heikkinen@arcticgroup.fi 15.5.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan sisällä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mainitse hakemuksessasi mahdollinen aloituspäivä ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä saat E-commerce Manager Lasse Helmiseltä jättämällä soittopyynnön WhatsAppin kautta: 050 918 8945.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:minja.heikkinen@arcticgroup.fi