MIG-hitsaaja Riihimäen seudulle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 29.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme raskaan teollisuuden alihankinnan parissa monipuolisesti työskentelevälle konepaja-asiakkaallemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

MIG-hitsaaja Riihimäen seudulle

Tehtävässä pääset työstämään keskiraskaita musta rauta kappaleita pääasiassa MIG-menetelmällä noin 10-40mm ainevahvuuksissa. Työnkuva sisältää hitsaamisen lisäksi myös kokoonpanoa. Työvälineenä tulet käyttämään tiiviisti hitsaus- ja kokoonpanopiirustuksia.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat jo raudanlujaa kokemusta edellä mainitun kaltaisista tehtävistä. Eduksesi katsomme voimassa olevat hitsauspätevyydet, tai valmiudet suorittaa ne työpaikalla.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan parissa. Tukenasi työskentelee kotimaisen, perinteikkään ja vakavaraisen asiakasyrityksemme innostava ja kannustava tiimi, joille työn laatu on sydämen asia. Pääset työskentelemään päivätyössä, asiakasyrityksemme viihtyisissä tuotantotiloissa.

Maksamme työpanoksestasi kilpailukykyisen ja osaamiseesi perustuvan palkan, joten avaathan meille työhistoriaasi ja palkkatoivettasi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on hyvä hetki jättää hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Riihimäen seutu

Työaika: Kokoaikainen, päivätyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3304958-mig-hitsaaja-riihimaen-seudulle