Mainostenjakaja Ruokolahti, Suomen Suoramainonta Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen Suoramainota Oy / Imatra edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua, jonka jakeluyhtiöt jakavat kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella. Suomen Suoramainonta -konserni on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Työtä tehdään muutama tunti kerrallaan tai enemmänkin, jos niin haluat. Jaettava alue valitaan kotisi läheisyydestä ja jaettavat tuotteet toimitetaan suoraan kotiovellesi. Jos kodin lähellä ei ole jakelupiirejä vapaana, työtä on mahdollista tehdä myös viikoittain vaihtuvilla jakelupiireillä, niin kutsuttuna keikkajakajana.

Jos olet reipas ja työssäsi tarkka, sekä pidät itsenäisestä työskentelystä, olet etsimämme henkilö.

Vapautuvia jakelupiirejä on Rasilan, Salosaaren ja Saarlammen alueilla.

Alueen tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi, mutta jalkaisin ja polkupyörällä jaettavia piirejä on myös vapaana. Jakelutyö sopii erinomaisesti opiskeluiden tai toisen työn ohella tehtäväksi sivutyöksi. Palveluksessamme työskentelee myös eläkeläisiä ja koululaisia. Työhön voi hakea jo sinä vuonna, kun täyttää 14 vuotta.

Paljon lisätietoa työn sisällöstä, palkasta, kokemuksia jakelutyöstä ja hakulomakkeen löydät osoitteesta www.jakajaksi.fi. Otamme yhteyttä, mikäli meillä on tarjolla sopiva jakelupiiri.

Lähetä työhakemus osoitteessa: www.jakajaksi.fi/tayta-tyohakemus
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.jakajaksi.fi