Myyjä, Sports Connection Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sitoutunutta työntekijää myyntitiimiimme - oletko se sinä?

Etsimme Kuopion Matkus kauppakeskukseen upouuteen Skechers-konseptimyymäläämme tuloshakuista ja sitoutunutta myyjää osa-aikaiseen 10 tunnin viikkotyöhön.

Skechers on kuluneiden kuuden vuoden aikana tehnyt uskomattoman matkan. Liiketoimintasuunnitelmamme on osoittautunut juuri oikeaksi. Keskityimme kahteen asiaan - tuotteisiimme ja työntekijöihimme. Osana Skechers-perhettä saat vastuuta ja tehtäviä, joista olet intohimoinen, etkä vähiten olla osa upeaa tiimiä. Me Skechersillä tiedämme, että työntekijämme tekevät eron!

Uutena myyjänä olet osa myymälän menestystä ja tuloksia - mikä tarkoittaa kaikkea varastotyöskentelystä, visuaalisista standardeista ja myyntiluvuista lähtien. Siksi on tärkeää, että olet hyvä keskittymään ja että osaat pitää yleiskuvan. Tämä myymälä on yksi tärkeimmistä myymälöistämme, ja siksi haluamme, että sinulla on kokemusta myymälätyöskentelystä. Jos olet täynnä energiaa ja motivaatiota ja näet itsessäsi vahvan profiilin ja sinulla on suuri tahto menestyä! Silloin olet etsimämme henkilö!

Työ:

Myynti, neuvonta ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tarjoaminen.
Yhdessä tiimin kanssa visuaalisten standardiemme noudattamisen varmistaminen.
Osallistut aktiivisesti myymälän operatiiviseen toimintaan

Tietoa sinusta:

Kokemus kenkäkaupasta on eduksi. Se, että rakastat vähittäiskauppaa on itsestäänselvyys!
Tiimipelaaja ja hyvä viestijä
Kyky tehdä uusia aloitteita ja osoittaa suurta vastuuntuntoa
Ja ennen kaikkea arvostamme sitä, että olet erittäin positiivinen ja sitoutunut!
Suomen kielen taito on välttämätön, myös englannin kielen taito on tärkeää

Tarjoamme:

Koulutusta SKECHERS-konseptiin, kuten myyntiin, myymälän ulkoasuun, tilaamiseen, tavaroiden vastaanottoon ja huoltoon.
Pääset osaksi konseptiltaan vahvaa kansainvälistä yritystä.
Mahdollisuuden näyttää, mitä osaat maailman kolmanneksi suurimman jalkinemerkin kanssa.
Rennon työmpäristön, jossa on loistavia kollegoita.
Erinomaiset ura- ja kehittymismahdollisuudet myynnin ja tuotekoulutuksen osalta sekä mahdollisuus sisäiseen etenemiseen.
Palkkaus pätevyyden mukaan.

KIINNOSTUNUT?

Tarvitsemme sinua 03.06.2024 alkaen, ja haastattelut ovat käynnissä. Paikat suljetaan, kun olemme löytäneet oikeat hakijat. Lähetä hakemuksesi suomeksi tai englanniksi klikkaamalla "Hae" -painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jeremias Ketro, jeremias.ketro@skechers.com

Muut työpaikat:

Etsimme myös apulaismyymäläpäällikköä ja myyjää 15 tuntia viikossa. Katso nettisivumme: https://skechers.fi/pages/avoimet-tyopaikat.

SKECHERS on maailman kolmanneksi suurin jalkinemerkki, jonka pääkonttori sijaitsee Manhattan Beachilla, Kaliforniassa. SKECHERSillä on maailmanlaajuisesti yli 4700 konseptimyymälää, ja se tarjoaa laajan valikoiman lifestyle- ja suorituskykyisiä kenkiä, vaatteita ja asusteita naisille, miehille ja lapsille. SKECHERSin myynnistä Pohjoismaissa vastaa SKECHERSin tytäryhtiö Sports Connection Pohjoismaiden pääkonttorista Esbjergissä Tanskassa, jossa työskentelee yli 400 henkilöä. Pohjoismaissa on tällä hetkellä noin 180 shop-in-myymälää, 4 verkkokauppaa ja 61 konseptimyymälää, ja määrän odotetaan kasvavan tulevina vuosina. Lisäksi SKECHERSiä kuljettaa vahva, noin 1800 kenkä- ja urheilualan jälleenmyyjän verkosto eri puolilla Pohjoismaita. Voit lukea lisää osoitteessa www.sportsconnection.dk
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://app.jobmatchprofile.com/7suxr3/skechers-finland/egcw53/enu/myyja-sales-associate-10-hw