Myyjä, Apulaismyymäläpäällikkö, Sports Connection Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko sinulla intohimo myyntiä ja tyytyväisiä asiakkaita kohtaan? Ja haluatko olla osa loistavaa tiimiä, joka tekee uudesta myymälästämme menestyksen?

Apulaismyymäläpäällikköä haetaan uuteen SKECHERS-konseptimyymäläämme Matkus kauppakeskukseen Kuopiossa.

SKECHERS kehittyy nopeasti ja olemme avaamassa uutta SKECHERS Concept Store -myymäläämme Matkus Mallissa Kuopiossa - siksi etsimme sitoutunutta apulaismyymäläpäällikköä, joka rakastaa urheilua, muotia ja jalkineita ja on intohimoinen myynnin ja tyytyväisten asiakkaiden suhteen. Tehtäväsi keskittyvät myyntiin ja asiakaspalveluun, jossa on tärkeää antaa asiakkaalle ainutlaatuinen ostokokemus SKECHERS-myymälässämme.

SINUSTA:

Sinulla on kyky ja halu toimia hyvin määritellyn vähittäismyyntikonseptin puitteissa.
Sinulla on kokemusta vähittäiskaupasta, mieluiten jalkine- tai urheilualalta.
Olet vastuuntuntoinen, keskittynyt ja omistautunut luomaan erinomaisia myyntituloksia ja tarjoamaan asiakkaille aina ainutlaatuisen ostokokemuksen.
Olet iloinen ja joustava kollega, joka hymyilee - myös kiireisenä.
Olet palveluhenkinen, oma-aloitteinen ja tiimipelaaja.
Teet kaikkesi antaaksesi asiakkaillemme parasta palvelua.
Olet positiivinen ja vieraanvarainen, sinulla on uskomaton energia ja innostus pitää huolta asiakkaista ja antaa heille enemmän kuin he odottavat.
Olet luonnostasi kiinnostunut hankkimaan laajaa tuotetuntemusta ja toimimaan SKECHERSin monien fantastisten tuotteiden lähettiläänä.
Olet osavastuussa siitä, että myymälä näyttää aina hyvältä.
Olet joustava ja ymmärrät vähittäiskaupan työajat.
Tunnet olosi mukavaksi puhuessasi suomea ja englantia.

TARJOAMME:

Kokoaikaisen työpaikan
Perusteellinen koulutus SKECHERS-konseptiin, kuten myyntiin, myymälän ulkoasuun, tilaamiseen, tavaroiden vastaanottoon ja huoltoon.
Pääset osaksi konseptiltaan vahvaa kansainvälistä yritystä.
Mahdollisuuden näyttää, mitä osaat maailman kolmanneksi suurimman jalkinemerkin kanssa.
Rennon työympäristön, jossa on loistavia kollegoita.
Erinomaiset ura- ja kehittymismahdollisuudet myynnin ja tuotekoulutuksen osalta sekä mahdollisuus sisäiseen etenemiseen.
Palkkaus pätevyyden mukaan.

KIINNOSTUNUT - sitten kiirehdi hakemaan!

Tarvitsemme sinua 03.06.2024 alkaen ja haastatteluja tehdään jatkuvasti. Tehtävä suljetaan, kun olemme löytäneet oikean hakijan. Lähetä hakemus suomeksi tai englanniksi "Apply" -painikkeella. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jeremias Ketro: jeremias.ketro@skechers.com

Muut työpaikat:

Etsimme myös Osa-aikaisia myyjiä. Katso nettisivumme: https://skechers.fi/pages/avoimet-tyopaikat.

SKECHERS on maailman kolmanneksi suurin jalkinemerkki, jonka pääkonttori sijaitsee Manhattan Beachilla, Kaliforniassa. SKECHERSillä on maailmanlaajuisesti yli 4700 konseptimyymälää, ja se tarjoaa laajan valikoiman lifestyle- ja suorituskykyisiä kenkiä, vaatteita ja asusteita naisille, miehille ja lapsille. SKECHERSin myynnistä Pohjoismaissa vastaa SKECHERSin tytäryhtiö Sports Connection Pohjoismaiden pääkonttorista Esbjergissä Tanskassa, jossa työskentelee yli 400 henkilöä. Pohjoismaissa on tällä hetkellä noin 180 shop-in-myymälää, 4 verkkokauppaa ja 61 konseptimyymälää, ja määrän odotetaan kasvavan tulevina vuosina. Lisäksi SKECHERSiä kuljettaa vahva, noin 1800 kenkä- ja urheilualan jälleenmyyjän verkosto eri puolilla Pohjoismaita. Voit lukea lisää osoitteessa www.sportsconnection.dk
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://app.jobmatchprofile.com/7suxr3/skechers-finland/54ws7m/enu/apulaismyymalapaallikko-assistant-store-manag