Markkinointiasiantuntija, etätyö, Doony.fi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 20-40€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työskentele etänä kotoa käsin kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti tilanteesi mukaan!

Etsimme osaavaa ja aikaansaavaa tekijää markkinointi-tiimiimme!

Työpäiväsi vietät hoitamalla asiakassalkkuasi neuvotellen asiakkaiden kanssa ja auttamaan heitä oikeisiin ratkaisuihin. Työskentelet osana markkinointitiimiämme joko myynti- tai buukkitiimissä ja pääset mukaan yhteisiin foorumeihin ja kehitys workshoppeihin kokeneempien tekijöiden kanssa. Vaikka teet töitä kotoa käsin, on tuki silti saatavilla yhden hiiren klikkauksen päässä, jolla saat esimiehesi linjanpäähän.

Työaikasi on sovittavissa ja otamme aina toiveet huomioon. Sovimme vuoro aina viikoksi etukäteen joten joustamme tarvittaessa. Voit myös työskennellä osa-aikaisesti jolloin katsomme aikataulun tilanteesi mukaan. Useat työskentelevät 15-35 tuntia viikoittain.
Toivomme sinulta reipasta asennetta, itsekuria ja tervettä rahanahneutta.

Käytössämme on todella reilu ja motivoiva palkkaus joka kehittyy koko työsuhteesi ajan. Ainutlaatuinen ansiojärjestelmämme mahdollistaa alusta asti todella huikeat tienestit lyhyellä työajalla. Takuutuntiansio 10€/tulosansio jopa 20-40€/h. Keskimäärin ansiot 18,80€/h

Saat käyttöösi modernit työkalut ja avaimet-käteen mallisen valmiin konseptin. Tarjoamme työntekijöillemme todella kattavan ja jatkuvan koulutuksen, loistavan ja motivoivan palkkauksen sekä huikeat henkilökunta edut. mm. laajennettu työterveys, kulttuuri-ja liikuntaetu, matkaetu; kustannamme kerran vuodessa viikon ulkomaanmatkan!

Tee siis kotoa käsin töitä ja ansaitse lyhyellä työajalla paljon rahaa juttelemalla - mitä enää odotat Hae osoitteessa www.doony.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekrytointi@doony.fi