Tarjoilija, Bar & Restaurant Pepper, Pirkanmaa, Staffy Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hae mukaan huippuporukkaan! Sinua jo odotetaan!

Ravintola Pepperit kuuluvat ravintolakonserniin, jonka lämminhenkisiä ruokaravintoloita löytyy niin Ylöjärveltä, Nokialta kuin Kangasaltakin. Vankka jalansija kanta-asiakkaiden sydämissä takaavat vilkkaan asiakasvirran läpi niin talvi-kuin kesäkuukausien. Nyt Pepperit etsivät vahvistusta riveihinsä!

Nopsajalkainen tarjoilijan alku tai alan rautainen ammattilainen, olisiko tämä sinun paikkasi?

Mitä työ edellyttää?

Painopiste kriteereissämme on mahtava asenne, reipas tekemisen meininki, astetta paremmat asiakaspalvelutaidot ja hymyn herkkyys. Lojaalisuutta, suurella sydämellä työskentelyä ja ongelmanratkaisutaitoa sinulta löytyy pienen japanilaisen kylän verran ja saat puolestamme olla hauska tyyppikin. Mekin olemme!

Anniskelu- ja hygieniapassit löytyvät jo takataskustasi, ja aiemmasta à la carte- taustasta olisi kyllä hyötyä, alan opinnotkin riittävät alkuun, me myös perehdytämme. Ellet ole paikkakuntalainen, oma auto kulkuvälineenä on kätevä, joskin Tampereelle julkiset kulkevat, tosin ilta-aikaan harvakseltaan.

Mitä tarjoamme:

Hyvän tiimin, perehdytyksen ja työterveyshuollon, unohtamatta mahtavia henkilökuntaetuja sekä varmasti kilpailukykyisen palkan. Tarjoamme kohtuullisen kokoisen konsernin laajat työmahdollisuudet, eli jos haluat kartuttaa kokemustasi työskentelemällä muuallakin, se varmasti onnistuu! Kaipaamme tällä hetkellä osa- aikaisia tekijöitä, eli ei muuta kun iske kiinni lyömättömän hyvään työpaikkaan!

Sinuako etsimme?

Haluamme kuulla sinusta lisää, joten lähetäthän hakemuksesi linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Staffy Oy:n kanssa, joten jos haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä: Katariina Laanikari +358 44 493 2397 katariina.laanikari@staffy.fi

________

Staffy on kotimainen, konstailematon, suoraselkäinen ja värikäs henkilöstöpalvelu.
www.staffy.fi

_______

HAKUSANAT: a la carte, pepper, tarjoilu, ruoka, juoma, asiakaspalvelu, baari, ravintola, pub, bar, nokia, kangasala, ylöjärvi, tampere
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.staffy.fi/jobs/1933754-tarjoilija-bar-restaurant-pepper-pirkanmaa