Rakennusalan moniosaaja Kokkolaan, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sekä kunta- että yrityskiinteistöjen parissa työskentelevälle asiakasyrityksellemme monipuolista rakennusalan ammattilaista määräaikaiseen projektiin nimikkeellä

Rakennusalan moniosaaja Kokkolaan

Työnkuva

Pääset työskentelemään Kokkolan alueella erilaisten kauppakeskus-, liike-, toimisto- ja laitoskiinteistöjen korjaus- ja saneerausrakentamisen parissa. Työnkuva voi sisältää muun muassa väliseinätöitä, levytyksiä, tasoitus- & maalaustehtäviä, sekä timpurin töitä. Voit päästä käsiksi myös märkätilatyöskentelyyn, mikäli sinulla sellaisesta löytyy työkokemusta. Tehtävä on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen sinun on halutessasi mahdollista jatkaa työskentelyä joko tässä, tai jossakin muussa HR Sataman kautta avoinna olevassa tehtävässä.

Millaista henkilöä etsimme?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat vankan taustan vastaavan kaltaisista, monipuolisista rakennusalan tehtävistä, ja suoriudutkin niistä jo itsenäisesti. Olet tottunut nopeatempoisiin työkohteisiin, joissa ei asiakaskohtaamisetkaan ole jääneet sinulle vieraiksi. Arvostamme rakennusalan koulutustaustaa, sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen projektin osana vakavaraisen, tasaista liiketoiminnallista kasvua tekevän asiakasyrityksemme saneeraus- ja korjausrakennustiimiä. Työajat projektissa sijoittuvat pääasiassa ma-pe 7-15.30 välille, joten illat ja viikonloput pääset viettämään omaa vapaa-aikaasi. Oman tilanteesi mukaan sinun on mahdollista jatkaa työskentelyä projektin valmistuttua joko tässä, tai jossain toisessa HR Sataman kautta avoinna olevassa tehtävässä.

Kiinnostuitko?

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan, joten avaathan meille hakulomakkeella palkkatoivettasi ja kokemustasi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja aloituksen toivomme onnistuvan mahdollisimman pian. Mikäli kiinnostuit, on viimeistään nyt sopiva hetki jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: määräaikainen, 3-4kk

Sijainti: Kokkolan seutu, liikkuva työ

Työaika: Kokoaikainen, päivätyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3809868-rakennusalan-moniosaaja-kokkolaan