Asiakashankkija, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko sinulle helppoa olla ja jutella ihmisten kanssa? Haemme nyt innokkaita ja positiivisia myynnillisiä asiakashankkijoita asiakashankintatiimiin vakituiseen työsuhteeseen.

Olemme erikoistuneet omakotitalojen energiatehokkuuden parantamiseen. Palveluitamme ovat aurinkopaneelijärjestelmät, ilmalämpöpumput sekä ikkuna- ja oviremontit. Meillä on alalta yli kymmenen vuoden kokemus ja haluamme tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaidemme kotien hyväksi vaivattomina palveluina. Arvostamme kotimaisuutta ja meille on myönnetty avainlipputunnus.

Meillä asiakashankintatiimissä on mahdollisuus päästä näköalapaikalle toteuttamaan itseään sekä tekemään tuloksellista työtä yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Tehtävässä menestymiseen tarvitset oikean asenteen ja asiakaspalveluhenkeä, me tarjoamme sinulle loistavan työpaikan ja välineet työssä menestymiseen. Laajalla perehdytyskoulutuksella tarjotaan takuuvarma startti, ja loppu onkin omasta aktiivisuudesta sekä tahtotilasta kiinni. Kun tarvitset tukea, sitä on aina tarjolla.

Tarjoamme sinulle:

-Pohjapalkan, kannustavan provision ja kuukausibonukset
   -Joustavat työajat arkipäivinä
   -Näköalapaikan menestyvässä organisaatiossa
   -Laadukkaan työhön perehdyttämisen
   -Jatkuvan koulutuksen

Odotamme sinulta:

-Innokasta asennetta
   -Asiakaspalveluhenkisyyttä
   -Sujuvaa suomen kielen taitoa
   -Halua kehittää itseään ja omaa osaamista

Hyvät työntekijät on yrityksemme kasvun ja kehityksen kannalta yksi tärkeimmistä asioista ja siksi panostammekin heihin. Vuodelle 2024 yksi iso teemamme on työhyvinvointi ja esimerkiksi tiimeillä on yhteiset viikoittaiset aamuliikunnat ja yrityksellä yhteisiä hyvinvointipäiviä.

Haethan tehtävään nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan saman tien!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona Rakennus Oy:n kanssa. Lisätietoa tehtävästä antaa Pokas Oy:n yhteyshenkilö Markus Sivula, markus.sivula@pokas.fi

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6613dd23ba7fca001d32e3bc