Myyjä (kesätyö), JYSK OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 9.5.2024
  • Palkkaus: 10,30-14,41€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miten olisi myynnillinen kesätyö JYSKissä? Meillä on tutkitusti hyvä työpaikka, ja mukavat työkaverit. Moni on aloittanut JYSK uransa kesätyöntekijänä. Tämä voi olla juuri sinun mahdollisuutesi aloittaa upea ura kanssamme.

Vaihtelevat työpäivät koostuvat myynnistä, asiakaspalvelusta, kuormien purkamisesta ja myymälän ylläpidollisista tehtävistä. Meillä ratkaisee energinen asenne ja tulosnälkäinen tahto tehdä töitä myynnin parissa. Omilla näytöilläsi voit päästä hyvinkin nopeasti jo heti perehdytyksen päätyttyä opettelemaan ja ottamaan vastuuta omasta tuoteryhmästä. Eikö kuulostakin hienolta!

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Tämä on mahdollisuutesi liittyä mukaan vakavaraiseen, perheomisteiseen ja kansainväliseen vähittäiskauppaketjuun, joka haluaa olla alansa paras työpaikka. Täällä saat olla oma itsesi, palautteesi kuullaan, sinua osallistetaan ja kehittymisesi on meille tärkeää. Lisäksi meillä JYSKiläisillä on paljon kivoja etuja, kuten:

Kesätyöntekijänä pääset tekemään kaikkia samoja myyjän töitä mitä vakituisetkin JYSKiläiset.
Kattavalla perehdytysohjelmallamme opit kaiken tarvittavan myyjän työstä, ja voit näyttää taitosi!
Meillä on töissä hauskaa ja vauhdikasta. Saat ympärillesi loistavat tiimikaverit.
Työn fyysisyyttä tukemassa on erilaisia ergonomisia apuvälineitä ja turvakengät varastotyöhön, ja kollegoiden tuki.
Työajat vaihtelevat monipuolisesti myymälän aukioloaikojen puitteissa aamu-, päivä- ja iltavuoroissa niin arkisin kuin viikonloppuisin.
Meillä saat ostoistasi 20 % henkilökunta-alennuksen.
Voit saada mahdollisuuden vaikkapa esihenkilöuraan JYSKissä, tavoitteenamme on nimittää 80 % tulevista esihenkilöistämme sisäisesti.
Kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkan (kokemusvuosien perusteella 10,30 €/h - 14,41 €/h + ilta-, lauantai- ja pyhälisät).

MITÄ TULEVA TYÖSI TULEE PITÄMÄÄN SISÄLLÄÄN

Toteutat JYSK palvelukonseptia myymälässä: olet aina valmiina palvelemaan asiakkaitamme, toimit asiantuntevasti ja tykkäät myymisestä.
Varmistat yhdessä kollegoidesi kanssa, että myymälä on siisti, täynnä pientuotteita ja valmiina uuteen myyntipäivään sekä kampanjoihin.
Nautit fyysisestä työstä, sillä tulet auttamaan tavaroiden vastaanottamisessa, purkamisessa ja hyllyttämisestä sekä varastossa että myymälässä. Joka päivä kertyy myös tuhansia askelia hyötyliikuntaa.
Vastaat myynnistä ja myymälän tavoitteista yhdessä muun tiimin kanssa.
Teet koko tiimin tavoin myös kassatyötä.
Sinulla on mahdollisuus saada perehdytyksen jälkeen oma mielenkiintoinen vastuualueesi myymälässä.

MITÄ ODOTAMME SINULTA

Viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä, et hätkähdä helposti yllättäviäkään tilanteita, ja koet uudet haasteet kivana lisänä työpäivään.
Olet aktiivinen ja ratkaisukeskeinen onnistuen löytämään jokaiselle asiakastarpeelle sopivat tuotteet laajasta valikoimastamme.
Pidät vaihtelevista työpäivistä ja olet joustava sekä tehtävien että työtuntien ja työaikojen suhteen.
Tartut toimeen myös oma-aloitteisesti, jotta pääsette tiiminä myyntitavoitteisiin.
Olet hyvä kollega tiimillesi - yhdessä teette aina parhaanne saavuttaaksenne mahtavia tuloksia.
Olet ulospäinsuuntautunut, aloitteellinen ja innostat myös muita toimimaan.
Edellytämme 17 vuoden ikää myös kesätyöntekijöiltämme.

Lisätiedot

Työsuhde on määräaikainen alkaen sopimuksen mukaan ja päättyen 31.8.
Työtunteja on keskimäärin 10 h/vko.
Mahdolliset tiedustelut kesätyöhön liittyen: Myymäläpäällikkö Kia Tammi, sähköpostiosoite smf952@jysk.com.

REKRYTOINTIPROSESSI

Jos tämä työ kuulostaa sellaiselta missä haluat viettää tulevan kesäsi, ja pysyä ehkä pidempäänkin, niin hae mukaan jo tänään!

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Jos pääset seuraavaan vaiheeseen, se on ajasta ja paikasta riippumaton videohaastattelu, jossa pääset kertomaan itsestäsi vielä lisää. Kutsu toimitetaan sähköpostilla jo tammikuussa. Haastattelut järjestetään helmikuussa, ja niihin kutsutaan viimeistään hakuajan päätyttyä.

MEISTÄ

JYSK on laajentunut yhdestä myymälästään Tanskan Århusissa vuodesta 1979 tänä päivänä yli 3300 myymälän maailmanlaajuiseksi ketjuksi. Me uskomme, että tämän menestyksen avainasemassa ovat meidän työntekijämme. Siksi pyrimme tarjoamaan kehitystä ja kasvumahdollisuuksia JYSKissä, ja olemme myös ylpeitä työntekijöidemme palkitsevasta sitoutumisesta ja suuresta panoksesta. Kolme JYSKin perusarvoamme - kauppias, kollega ja yrityshenki - ilmaisevat käyttäytymistä ja asennetta, joita voimme odottaa toisiltamme. Luotamme toisiimme, ja uskomme delegointiin sekä vapauteen ja vastuuseen.

JYSK haluaa ottaa mukaan kaikki iästä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, fyysisestä tai henkisestä kyvystä, etnisestä taustasta ja kokemuksesta riippumatta. Yhdessä turvaamme osallistavan kulttuurimme, joka kannustaa, tukee ja juhlii työntekijöidemme erilaisia ääniä. Koska loistava sekoitus erilaisia mieliä, kykyjä ja ainutlaatuisia persoonallisuuksia tekee meistä vahvemman tiimin.

Tartu tähän mahdollisuuteen liittyä JYSKiläisiin! JYSKin yrityskulttuuriin sekä tarjoamiimme uramahdollisuuksiin voit tutustua lähemmin osoitteessa tyopaikat.jysk.fi/

Tervetuloa JYSKiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/oneclick-ui/company/JYSK/publication/49ebf2c6-e55e-4446-bcd6-2c8bb7d6e3f9?dcr_ci=JYSK&sid=998bc6c9-cfbe-4db9-af4b-d7bb8407f264