Myyntipäällikkö, Länsiauto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Myyntipäällikkö, käytetyt autot LänsiAuto Tampere Hatanpää

Oletko sinä autoilusta innostunut, tavoitteellinen kaupantekijä ja haluat auttaa automyynnin ammattilaisia onnistumaan työssään?

LänsiAuto on suomalainen autoalan perheyhtiö, jolla on toimipisteitä aina Helsingistä Ouluun saakka. Etsimme nyt uuteen toukokuussa loistavalle liikepaikalle avattavaan Tampereen Hatanpään toimipisteeseemme vaihtoautojen myyntipäällikköä vastamaan myyntitiimistä ja valmentamaan tiimiämme esihenkilönä kohti uusia huipputuloksia.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu päivittäisestä myynninjohtamisesta vastaaminen, vaihtoautovaraston ylläpito, myyntitiimin johtaminen ja motivointi saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen sekä toimipisteen vaihtoautoliiketoiminnan kokonaistuloksesta vastaaminen.

Onnistut meillä myyntipäällikkönä erinomaisesti, mikäli tunnistat itsessäsi seuraavat ominaisuudet:

- Sinulla on aiempaa työkokemusta myynnistä autoalalla sekä kokemusta esihenkilötyöstä.
- Olet määrätietoinen tiimipelaaja. Aktiivisella tekemiselläsi luot edellytykset tiimisi menestymiselle ja kehittymiselle.
- Haluat tehdä kauppaa itsekin sekä olla tekemisissä asiakkaiden kanssa, joita meillä on CRM-järjestelmässämme tuhansittain.
- Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat valmentaa myyntitiimiäsi tekemään huipputuloksia innostavalla asenteellasi.
- Sinulla on kaupallinen ajattelutapa ja haluat ottaa vastuuta sekä kehittyä työssäsi yhä paremmaksi.
- Olet kiinnostunut autoilusta ja digitaalisten kanavien hyödyntämisestä autojen ja autoilun palvelujen myynnissä.
- Olet kuin kotonasi nopeatempoisessa ja tavoitteellisessa työympäristössä.

Aiempi kokemus autoalalta on tietenkin etu, mutta me myös koulutamme ja tuemme sinua onnistumaan työssäsi. Tärkeää on, että olet kiinnostunut valmentavasta ja motivoivasta myyntityön johtamisesta sekä innostunut myynti- ja esihenkilötehtävistä.

Tarjoamme sinulle:

- Toimialan parhaat ja edistyksellisimmät työkalut tuloksellisen myyntityön johtamiseen sekä valtavan määrän dataa menestyvästä autoliiketoiminnasta.
- Motivoivan palkkausmallin, joka sisältää kiinteän kuukausipalkan ja provisiomallin. Pääset haastamaan itsesi ja vaikuttamaan omalla aktiivisuudellasi palkkatasoosi, ilman ylärajaa! Lisäksi ensimmäisiksi kuukausiksi tarjoamme sinulle kiinteän takuupalkan.
- Mahdollisuuden vaivattomaan autoiluun, sillä halutessasi saat meiltä myös käyttöösi työsuhdeauton.
- Konkreettiset urakehitys- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa autoalan yrityksessä.
- Positiivisen ja kannustavan työympäristön sekä avaimet menestyäksesi työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla.
- Kulttuuri- ja liikuntaedun sekä luonnollisesti lounasedun ja työterveyden kattavat palvelut.
-Sekä matkapuhelinedun halutessasi käyttöösi.

Tule mukaan automyynnin huippuammattilaisten joukkoon! Meillä on dynaaminen ja eteenpäin katsova asenne sekä tahto onnistua yhdessä. Lähetä hakemuksesi sekä CV oheisen hakulinkin kautta 5.5.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutus- ja kehityspäällikkö Mika Järvenpää puhelimitse +358 50 574 3480 arkisin klo 8-20 ja liiketoimintajohtaja Tero Törmänen puhelimitse +358400805782 arkisin klo 13-17.

Myyntipäällikön tehtävässä tarvitset B-ajokorttia. Tarkistamme tehtävään valittujen henkilöiden luottotiedot.

Voit tutustua LänsiAutoon työnantajana sekä muihin avoimiin positioihimme nettisivujemme kautta. https://www.lansiauto.fi/tietoa-meista/ura-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/myyntipaallikko-kaytetyt-autot-lansiauto-tampere-hatanpaa/DPkYBg