Trimmaaja-Myyjä, Musti ja Mirri Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa Mustilaumaan! Olemme Pohjoismaiden suurin ja ammattitaitoisin lemmikkitarvikeketju, ja tunnettuja loistavasta asiakaspalvelusta. Me teemme lemmikkien ja niiden perheiden elämästä helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa. Kattomme alta löytyy kattava tuotevalikoima, lemmikkien hyvinvointipalvelut sekä työntekijät, jotka elävät joka solullaan mukana lemmikinomistajien arjessa.

Haemme nyt joukkoomme Kotkan myymälään sinua

Trimmaaja-Myyjä
Trimmaajana teet laadukasta trimmaustyötä palvelukonseptimme mukaisesti. Käsittelet koiria varmoin ja lempein ottein ja ymmärrät kokonaisvaltaisen palveluelämyksen merkityksen asiakkaille. Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat sinulle mieluisia tehtäviä. Kehität ja ylläpidät työpaikan myönteistä ilmapiiriä sekä työskentely-ympäristön viihtyisyyttä. Teet tarvittaessa myös myyjän tehtäviä. Myyjänä palvelet asiakkaita kokonaisvaltaisesti, etsien ratkaisuja asiakkaiden pulmiin. Trimmaaja-Myyjänä osallistut myymäläkuntoisuuden ja siisteyden ylläpitoon myymälässä.

Toivomme sinulta
Hyväntuulisuutta, tiimihenkisyyttä sekä sitoutumista Mustin ja Mirrin arvoihin. Toivomme, että sinulla on palvelulähtöinen ja vastuuntuntoinen ajattelutapa. Trimmausosaaminen ja aito kiinnostus asiakaspalveluun ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Muulle soveltuvalle koulutukselle ja työkokemukselle heilutamme aina häntää!

Sinulla pitäisi olla joustavuutta tehdä töitä silloin, kun asiakkaat meitä tarvitsevat - myös iltaisin ja viikonloppuina.

Miksi kannattaa liittyä Mustijengiin?
Voimme sopia joustavasti, kuinka paljon työtä teet ja millaisella sopimuksella. Saat käyttöösi modernit ja viihtyisät monitoimitilat varmojen asiakasvirtojen äärellä. Vastassasi on motivoitunut, positiivinen ja huippuhauska työyhteisö. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa työtäsi ja koko Mustiketjua. Kohtaat joka päivä paljon karvaisia asiakkaita ja voit tuoda myös oman nelijalkaisesi mukaan töihin. Saat myös Mustin ja Mirrin uramahdollisuudet (https://tyopaikat.mustijamirri.fi/people) ja hyvät henkilökuntaedut.

Mikäli jaat kanssamme innostuksen trimmaukseen ja turkinhoitoon, saatat olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Anni Peromo osoitteesta myymalapaallikko.karhula@mustijamirri.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi 5.5.2024 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.mustijamirri.fi/jobs/3786709-trimmaaja-myyja-kotka