Toimipisteen vastaava, Raahen Rengas ja Laite Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Raahen Rengas ja Laite Oy on toiminut rengasalalla yli 40 vuoden ajan. Päätoimipaikkana on Raahen toimipiste. Muut toimipisteet sijaitsevat Limingassa, Kuusamossa ja Jalasjärvellä. Toimintaamme kuuluu mm. henkilöautojen ja raskaan kaluston rengasmyynti, hyötyajoneuvoliikenteen, teollisuuden, maa- ja metsätalouden, kiinteistöpuolen, maansiirtopuolen sekä kaivospuolen pinnoitus- ja korjauspalvelut. Pinnoitamme renkaita omassa sertifioidussa pinnoittamossa Jalasjärvellä.

Haemme joukkoomme reipasta, oma-aloitteista toimipisteen esimiestä ja myynnin ammattilaista Limingan toimipisteeseen. Yksikön päällikkönä huolehdit siitä, että tiimisi tuottaa asiakkaillemme laadukasta rengasalan palvelua. Vastaat yksikön taloudellisesta tuloksesta ja toimit asentajien esimiehenä.

Työnkuvaan kuuluu mm. esimiestehtävät, asiakaspalvelu ja kassan käyttö.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn voimakkaasti kasvavassa täysin suomalaisomistuksessa olevassa yrityksessä. Näet työsi tulokset konkreettisesti ja pääset samalla kehittämään itseäsi usealla eri osa-alueella.

Olet valmis myös tarttumaan työhön kuin työhön sekä pukemaan haalarit päälle ja tarttumaan tositoimiin vaikka renkaita vaihtaen. Olet sosiaalinen, lupsakka, palvelualtis yrittäjä-henkinen moniosaaja ja asiakkaat ovat sinulle tärkeitä. Etsit pitkäaikaista suuntaa työuralle ja olet valmis sitoutumaan.

Edellytämme työkokemusta raskaan/kevyen ajoneuvopuolen tehtävistä sekä kaupallista tai autoalan koulutusta. Tietämyksesi rengasalasta ei katkea pelkkään "Pirelli, black and round" - lausahdukseen. Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen esimiestyöstä. Asiakaspalvelutehtävissä toivomme erinomaista suomen kielen osaamista.

Järjestämme hyvän perehdyttämisen työhön ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. tukea harrastustoimintaan.

Tämä työ tarjoaa varmasti muuta kuin peukkujen pyörittelyä, joten jos sormi ei mennyt suuhun, niin ilmianna itsesi!

Ota pikaisesti yhteyttä. Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen myynti@raahenrengasjalaite.fi sähköpostiosoitteeseen ja otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:myynti@raahenrengasjalaite.fi