Haemme digitaalisesta myynnistä ja markkinoinnist, Minivalmennukset Jani Rantala Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme digitaalisesta myynnistä ja markkinoinnista innostunutta myyntiassistenttia (SDR) osa-aikaiseen työtehtävään Turun toimistolle (20h/viikko)

Oletko kiinnostunut digitaalisesta myynnistä ja markkinoinnista?

Minivalmennukset on innovatiivinen yritys, joka tarjoaa valmennusta valmentajille, konsulteille ja pienille palveluyrityksille, jotka haluavat kasvattaa asiakaskuntaansa uudenlaisilla menetelmillä. Meidän tehtävämme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan vakaa asiakasvirta poistamalla markkinoinnin ja myynnin esteitä, jotka estävät heitä saavuttamasta täyttä potentiaaliaan.

Ymmärrämme, että moni 1-10 henkilön yritys Suomessa kohtaa haasteita myynnissä ja markkinoinnissa, johtuen riippuvuudesta verkostoista, suosituksista tai jatkuvasta sosiaalisen median käytöstä ilman selkeää strategiaa. Me Minivalmennuksissa haluamme muuttaa tämän tarjoamalla valmennuksia, jotka keskittyvät palvelumuotoiluun, markkinointi- ja myyntikonsultaatioon sekä tehokkaiden markkinointiautomaatio- ja tekoälyohjelmistojen käyttöön.

Haemme nyt Myyntiassistenttia (SDR) liittymään nuorekkaaseen ja innovatiiviseen tiimiimme!
Roolisi sisältää:

Työskentelyn tiiviisti myyntitiimimme tukena, käsitellen liidejä jotka ovat jo osoittaneet kiinnostuksensa valmennuksen tuomaa muutosta kohtaan.

Kommunikoinnin potentiaalisten asiakkaiden kanssa eri kanavien kautta (puhelin, tekstiviestit, sähköposti, sosiaalinen media) käyttäen modernia ohjelmistoa.

Osallistumisen myyntiputken jokaiseen vaiheeseen ensikontaktista uuteen asiakkaaseen asti, tukien myyntitiimiä prosessissa.

Mitä odotamme sinulta:

Aitoa innostusta ja yrittäjähenkisyyttä - et pelkää astua epämukavuusalueelle ja oppia uutta

Erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja - et pelkää keskustella tuntemattomien henkilöiden kanssa puhelimessa

Sitoutumista vakituisiin työaikoihin toimistolla - sovimme yhdessä työajat maanantaista perjantaihin klo 9-17 välille (4 tuntia per päivä)

Kykyä ja halua työskennellä tavoitteellisesti, kohti yhdessä sovittuja tavoitteita - sinua motivoi tavoitteiden saavuttaminen etkä pelkää niitä

Kokemusta myynnin tai asiakaspalvelun tehtävistä, lisäksi erittäin tärkeää on asenteesi ja halusi oppia uusia arvokkaita taitoja, joita voit hyödyntää myöhemmin esim. halutessasi omassa yritystoiminnassasi

Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Olet käyttänyt aiemmin tietoteknisia ohjelmistoja ja opit nopeasti uusien ohjelmistojen käytön

Mitä tarjoamme:

Mahdollisuuden oppia työtä tekemällä arvokkaita & käytännöllisiä taitoja myynnistä ja markkinoinnista, joista asiakkaamme maksavat tuhansia euroja - ja joiden avulla olemme tuottaneet asiakkaillemme miljoonia euroja vuosien aikana

Modernit ohjelmistot, henkilökohtaisen koulutuksen työtehtävään ja jatkuvan tuen menestyäksesi roolissasi
 Kilpailukykyisen palkan, joka perustuu tekemiisi tuloksiin - tuntipalkka on tekemiesi tulosten mukaan 12-35 euroa tunnilta

Mahdollisuuden edetä myyntipäälliköksi asti vastaten Minivalmennusten myyntitiimin työskentelystä

Etätyömahdollisuuden koulutusjakson jälkeen henkilölle, joka on osoittanut kykynsä työskennellä tehokkaasti ja luotettavasti etänä

Innostavan, innovatiivisen ja kansainvälisen tiimin, joka tukee toisiaan.

Työskentely tapahtuu kevytyrittäjyyden kautta, jolloin laskutat tehdystä työstä Minivalmennuksia. Tämä mahdollistaa korkeamman tulotason vrt. normaaliin työsuhteeseen.

Tarvittaessa saat avattua yhteistyökumppaniltamme (Free.fi) oman kevytyrittäjyys-tilin etujen kanssa, joita ei saa suoraan heidän kotisivuiltaan.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja haluat olla mukana auttamassa yrityksiä uusasiakashankinnassa, täytä hakemuslomakkeemme helposti ja nopeasti klikkaamalla tätä linkkiä:

https://lomakkeet.minivalmennukset.fi/myyntiassistentti

Haku on voimassa niin kauan, kunnes sopiva henkilö löydetään.

Valitettavasti emme kerkeä vastaamaan puhelimitse tiedusteluihin.

Jos olet kiinnostunut tästä työtehtävästä ja haluaisit kysyä tarkentavia kysymyksiä, hae työpaikkaa lomakkeen avulla ja kirjoita kysymyksesi lomakkeeseen.

Liity joukkoomme auttamaan yrityksiä rakentamaan oman automatisoidun myyntiputkensa, jotta he voivat itse vaikuttaa uusien asiakkaiden määrään.

Odotamme innolla hakemustasi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://lomakkeet.minivalmennukset.fi/myyntiassistentti