Vastaanottovirkailija, hotelli, VT Hotels Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palkittu RUNO Hotel Porvoo sai alkunsa unelmasta luoda huipputason hotellielämys, joka on reilusti arjen yläpuolella, mutta silti helposti lähestyttävä ja luokseen kutsuva. Etsimme nyt vastaanoton host tiimiin vastaanottovirkailijaa.

Vastaanottovirkailijan / hostin tehtävät RUNO Hotel Porvoossa ovat hieman erilaisia perinteisistä vastaanoton tehtävistä keskittyen enemmän yksilölliseen asiakaspalveluun. Sen puolesta etsimmekin yksilöllisen ja persoonallisen asiakaspalvelun huippuosaajaa, sekä henkilöä kenellä taustaa hotellivastaanoton tehtävistä. Etsimällämme henkilöllä on vahva organisointikyky, hallitsee yllättävätkin tilanteet ja sopeutuu paineen alla työskentelyyn kiireisessä ympäristössä. Vaadimme suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan vahvasti eduksi. Anniskelu- ja hygieniapassi myös etuna, mutta ei välttämättömyys.

Jos nautit huipputason elämyksien luomisesta, etsit uusia haasteita sekä mielekästä perheomaista työympäristöä, tule RUNO Hotelliin! Avoimen hakemuksesi sekä ansioluettelosi voit lähettää osoitteeseen maija.koittola@runohotel.com. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tulemme täyttämään paikan nopealla aikataululla heti oikean henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:maija.koittola@runohotel.com