Parturi-kampaaja, Tukka Hyvin Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sinulle, ammattitaitoiselle ja yrittäjähenkiselle parturi-kampaajalle, on tarjolla sopimusyrittäjän paikka nykyaikaisissa liiketiloissa Itäharjun Prisman kauppakäytävällä. Pystymme tarjoamaan valmiin asiakaskunnan.

Mottomme on "Tukka hyvin - kaikki hyvin". Näet jo peilistä asiakkaan tyytyväiset kasvot, kun olet onnistunut täyttämään hänen leikkaus-, kampaus-, värjäys-, kihartamiskäsittely- tai vaikkapa mallinmuutostoiveensa. Tämän päämäärän saavuttaminen tulee olla kollegojesi tavoin se johtava innoittaja ja työviihtyvyyden tae. Kun asiakas, sinä ja työtoverisi ovat tyytyväisiä, niin kaikki on hyvin. Arvostamme positiivista asennetta ja tiimityöskentelyyn sitoutumista.

Huomioimme erikoisosaamisesi esim. mahdollistamalla osallistumisesi meikkauspalveluun tai hiusten pidennyksiin. Järjestämme liikekohtaisia koulutuksia ja käymme myös koulutustilaisuuksissa.

Käyttämämme Timma-ajanvarausjärjestelmä helpottaa päiväsi aikatauluttamista. Hyvät liikenneyhteydet ja ilmaiset parkkipaikat ovat asiakkaidenkin mieleen. Liikkeemme palvelee ma - pe klo 9 - 20 ja la klo 9 - 15.

Voit aloittaa sopimuksen mukaan tai viimeistään 2.4.-24.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tukkahyvinkirsi@gmail.com