Myymäläpäällikkö TraineeApulaismyymäläpäällikkö, JYSK OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko JYSK-myymäläpäälliköksi? Oletko valmis kehittymään esihenkilönä ja oppimaan uutta? Oletko halukas ottamaan vastuun omasta myymälästäsi noin 10-12 kuukauden sisällä?

Silloin JYSKin myymäläpäällikkö-trainee koulutusohjelma on sinua varten!

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?'

Saat mahdollisuuden liittyä vähittäiskauppayritykseen, joka tarjoaa sinulle koulutuksen, joka takaa sinulle vahvan pohjan tulevalle urallesi JYSK-myymäläpäällikkönä. Olemme dynaamisia ja täällä palautteesi kuullaan ja kehittymisesi on meille erittäin tärkeää.

Lisäksi JYSKiläisenä saat seuraavaa:

- Pääset mukaan koulutusohjelmaan, joka koostuu viidestä viikon mittaisesta lähiopetusjaksosta sekä käytännön harjoittelusta myymälässäsi. Aiheina JYSK-myymälän johtamiseen tarvittavat tiedot ja taidot
- Kokeneet vähittäiskaupan ja henkilöstöhallinnon ammattilaiset valmentavat sinua koko koulutusohjelman ajan
- Kokenut mentori on käytettävissäsi sinua ja kehitystarpeitasi varten
- Koulutusohjelman aikana toimit myymäläsi toisena esihenkilönä myymäläpäällikön rinnalla
- Mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen ja vastuunottamiseen
- Joustava työaikataulu työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamiseksi
- 20 % henkilökunta-alennus
- 200 € Edenred liikunta- ja kulttuuriedun vuodessa
- JYSK Awards - palkintogaala
- Työterveyspalvelut Terveystalossa

MISTÄ KOULUTUSOHJELMASSA ON KYSE?

Monipuolinen myymäläpäällikkö-trainee koulutusohjelmamme koostuu laadukkaista johtamisen työkalujen ja myymälätoimintojen koulutuksista. Ohjelma on hyvä yhdistelmä myymälöissämme työskentelystä saatua käytännön kokemusta ja teoreettista tietämystä.

Työskentelet ja opit tiiviissä yhteistyössä muiden esihenkilökoulutettavien ja mahtavien mentoreiden kanssa.

- Koulutus tapahtuu pääkonttorillamme Vantaan Pakkalassa
- Viisi viikon mittaista lähiopetusjaksoa (moduulia) sisältäen teoriaa, käytännön harjoituksia, ryhmätöitä ja tiimiytymistä
- Moduulien välillä sinua valmennetaan myymäläpäällikön rooliin sinulle ennalta määritellyn myymäläpäällikkömentorin kanssa. Mentorin tehtävä on ohjata, opastaa, tukea ja antaa palautetta edistymisestäsi.
- Koulutusohjelman päätteeksi koulutettavat laativat business case -tyyppisen lopputyön, jonka he esittelevät JYSK Suomen johtoryhmälle

Myymäläpäällikkö-trainee koulutusohjelman perimmäisenä tavoitteena on valmistaa sinut oman myymälän johtamiseen lähitulevaisuudessa.

MITÄ ODOTAMME SINULTA

- Olet sitoutunut ottamaan omistajuuden omasta kehityksestäsi, täydestä vastuunottamisesta ja päätöksen teosta dynaamisessa arjessa
- Olet hyvä kommunikoimaan ja pystyt luomaan positiivisen työilmapiirin
- Olet määrätietoinen ja tuloshakuinen
- Tiedät, miten asiat tulee tehdyksi: pidät pääsi kylmänä ja näytät suunnan myös stressaavissa tilanteissa
- Nautit fyysisestä työstä
- Osaat nauttia myös arkivapaapäivistä, jotta olet valmiina asiakkaitamme ja tiimiäsi varten myös viikonloppuisin
- Olet taitava myyjä
- Sinulla on kokemusta tiimin johtamisesta, motivoimisesta ja kehittämisestä

ONKO TÄMÄ SINUN SEURAAVA MAHDOLLISUUTESI? Hae jo tänään!

REKRYTOINTIPROSESSI

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja suoritamme rekrytoinnin, kun olemme löytäneet oikean ehdokkaan. Hakuprosessin seuraava vaihe on ajasta ja paikasta riippumaton videohaastattelu, jossa pääset kertomaan itsestäsi ja motivaatiostasi. Kutsu toimitetaan sähköpostilla mahdollisimman pian hakemuksesi saapumisen jälkeen. Jokainen hakija saa osallistua videohaastatteluun, ja seuraavaan hakuvaiheeseen valikoidutaan sen kautta. Seuraathan siis aktiivisesti sähköpostiasi ja vastaat videoihin mahdollisimman pian!

MEISTÄ

JYSK on laajentunut yhdestä myymälästään Tanskan Århusissa vuodesta 1979 tänä päivänä yli 3300 myymälän maailmanlaajuiseksi ketjuksi. Me uskomme, että tämän menestyksen avainasemassa ovat meidän työntekijämme. Siksi pyrimme tarjoamaan kehitystä ja kasvumahdollisuuksia JYSKissä, ja olemme myös ylpeitä työntekijöidemme palkitsevasta sitoutumisesta ja suuresta panoksesta. Kolme JYSKin perusarvoamme - kauppias, kollega ja yrityshenki - ilmaisevat käyttäytymistä ja asennetta, joita voimme odottaa toisiltamme. Luotamme toisiimme, ja uskomme delegointiin sekä vapauteen ja vastuuseen.

JYSK haluaa ottaa mukaan kaikki iästä, sukupuolesta, rodusta, seksuaalisesta suuntautumisesta, fyysisestä tai henkisestä kyvystä, etnisestä taustasta ja kokemuksesta riippumatta. Yhdessä turvaamme osallistavan kulttuurimme, joka kannustaa, tukee ja juhlii työntekijöidemme erilaisia ääniä. Koska loistava sekoitus erilaisia mieliä, kykyjä ja ainutlaatuisia persoonallisuuksia tekee meistä vahvemman tiimin.

Lisää tietoa löydät osoitteesta https://tyopaikat.jysk.fi/.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.smartrecruiters.com/app/jobs/details/0c04c631-7ceb-4818-b62d-44e237117133/people