Kaupan alan ammattilainen? Tule meille töihin!, Joblink Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2024
  • Hae viimeistään 28.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tämä hakemus on niitä henkilöitä varten, joilla on jo vähintään kuusi (6) kuukautta kokemusta ruokakaupassa työskentelystä viimeisen 3 vuoden aikana. Arvostamme erityisesti kokemusta S- ja K-ryhmän kassajärjestelmien osaamisesta. Sinulla voi olla kokemusta kassatyöstä, hyllyttämisestä, keräilystä tai palvelutiskistä - osastolla ei ole väliä!

Emme ota uusia tekijöitä haastatteluun tämän haun kautta, mikäli aiempaa kokemusta ei ole riittävästi. Jos sinulla ei vielä ole kaupan alan kokemusta, niin katsothan avoimet työpaikkamme osoitteesta https://rekry.joblink.fi/. Laita rohkeasti hakemus muihin avoimiin työpaikkoihimme!

Millaisesta työstä on kyse?

Joblinkilla teet keikkatyötä vaihtelevissa kaupan alan kohteissa itse valitsemissasi työvuoroissa. Työskentelet pääasiallisesti K-ryhmän myymälöissä, mutta kasvatamme toimintaamme myös S-ryhmän puolella. Töitä teet 0-40 tuntia viikossa joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Työvuorot varaat kätevästi Joblinkin sovelluksella. Suuri osa vuoroista varataan lyhyellä varoitusajalla samalle viikolle, mutta toisinaan tiedät työvuorosi useaksi viikoksi eteenpäin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kaupan alan TES:in mukaisen palkan. Tarkka tuntipalkka riippuu työskentelypaikkakunnasta ja kokemuksestasi, mutta meillä kaikille maksetaan vähintään 1. vuoden ammattilaisen palkka.

Aikataulujesi mukaan joustavan työn, joka sopii moneen elämäntilanteeseen.

Mahdollisuuden pitää lomaa aina kun haluat.

Arvokasta työ- ja asiakaspalvelukokemusta, josta on hyötyä työssä kuin työssä.

Etenemismahdollisuudet kaupan alan eri tehtäviin ja vakituisiin työsuhteisiin. Meiltä on ponnistettu niin kassakouluttajaksi, tiiminvetäjäksi, myymäläpäälliköksi kuin kauppiaaksikin.

Joblinkin toimistotiimin tuen. Päivystämme 24/7, eli saat meidät kiinni kaikissa tilanteissa, joissa kaipaat tukea ja apua.

Kivan työpaikan, jossa viihdytään - moni valitseekin Joblinkin työpaikakseen kaverin suosituksesta!

Alennuksen Elixia-kuntosaliketjun jäsenmaksuista.

Mitä odotamme sinulta?

Tässä haussa aikaisempi päivittäistavarakaupan kokemus on edellytys.

Keikkatyöntekijänä viihdyt, jos tykkäät vaihtelusta ja sinulla riittää rohkeutta ottaa haltuun useita eri työkohteita. Toivomme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja innostut uusien ihmisten kohtaamisesta.

Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, jonka lisäksi odotamme sinulta vähintään 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko? Hienoa, hakeminen on helppoa!

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja lupaamme olla sinuun nopeasti yhteydessä. Seuraava askel on puhelinhaastattelu.

Kysyttävää? Harri Kekäläinen kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta +358504270114 tai sähköpostilla harri.kekalainen@joblink.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.joblink.fi/jobs/3570912-kaupan-alan-ammattilainen-tule-meille-toihin