Myyjiä kesäksi 20-35hvko K-Supermarket Laitila, Kesko Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Odotamme sinulta iloista, reipasta asennetta ja rohkeutta lähestyä asiakkaita. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Kesätyömme on seisomatyötä ja edellytämme suomen kielen taitoa. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.

Meillä K-supermarket Laitilassa työskentelet kolmenkymmenen hengen iloisessa porukassa. Meille on todella tärkeää hyvä asiakaspalvelu ja meillä onkin korkea asiakastyytyväisyys ja -uskollisuus. Olemme Laitilan paikallisin ruokakauppa ja ainoa, jonka kotipaikka on Laitila.

K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Kaupankäynti painottuu iltapäiviin sekä viikonloppuun. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle

- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
 - Kn perehdytysohjelman
 - asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
 - mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
 - Innostavat työkaverit
 - Hyvät henkilökunta-alennukset

Lähetä suomenkielinen hakemuksesi 30.4.2024 mennessä osoitteeseen erno.selanne@k-supermarket.fi.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.6.2024 31.8.2024. Kesto ja viikkotuntimäärät on sovittavissa, mutta emme solmi alle kahden kuukauden mittaisia sopimuksia.

Vastaamme sähköpostilla kaikille hakemuksen lähettäneille.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/jobs/217423-k-ryhma-myyjia-kesaksi-20-35-hvko-k-supermarket-laitila/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer