Gaardi-vartijoita Pirkanmaan Osuuskaupan myymälöi, Reila Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2023
  • Hae viimeistään 9.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalveluiden edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän myymälöiden turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt osa-aikaisia ja kokoaikaisia Gaardi-vartijoita Pirkanmaan Osuuskaupan myymälöihin.

Gaardin (https://reila.fi/palvelut/turvallisuuspalvelut/gaardi/) tehtävänä on taata asiakkaille sujuva ja turvallinen asiointi myymälässä. Ennaltaehkäiset omalla toiminnallasi ongelmatilanteiden syntymistä sekä puutut mahdollisiin häiriöihin. Työhösi kuuluu muun muassa valvomotyöskentelyä, näkyvää valvontaa myymälän puolella sekä asiakaspalvelua. Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta turvallisuusalalta, sillä työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne, aito motivaatio ja halu oppia ja kehittyä alalla. Myös paineensietokyky ja rohkeus puuttua turvallisuustilanteisiin ovat avainasemassa tehtävässä onnistumisen kannalta.

Uudet työntekijät saavat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tarvittavan tuen myös työsuhteen aikana. Mikäli sinulla ei ole vartijakorttia, mahdollistamme korttikoulutuksen yhteistyökumppaneidemme toimesta. Vartijakorttikoulutus on tehtävään valituille henkilöille ilmainen. Työ turvallisuusalalla edellyttää vartijakortin lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, nuhteetonta taustaa ja täysi-ikäisyyttä.

Palkkaus on vartiointialan työehtosopimuksen (https://tes.pam.fi/vartiointi-palkat/?_ga=2.178483875.603354252.1667917655-760861988.1575442140&_gac=1.7604102.1668159747.EAIaIQobChMIk_iRp-ul-wIVAACiAx15zwQrEAAYASAAEgLbpvD_BwE) mukainen. Lisäksi henkilökuntamme saa S-ryhmän yli 1800 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3-25 prosenttia. Tarjoamme kattavasti myös muita etuja mm. ePassi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä laaja työterveyshuolto. Reilassa ja S-ryhmässä on tarjota myös todella monipuoliset ja laajat ura- ja koulutusmahdollisuudet. Lisää tietoa S-ryhmän henkilöstöeduista https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja osana S-ryhmää olemme yksi Suomen vastuullisimmista yrityksistä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Reilan Tero Järvinen, tero.jarvinen@reila.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekrytointi.reila.fi/jobs/3054099-gaardi-vartijoita-pirkanmaan-osuuskaupan-myymaloihin